yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Motosikleti
Forza 250
Dediğinizde haklısınız sıfırdan motor almak için büyük para ama benim gibi yükseltme amaçlı alacak ve "500cc bana yeter benim hızda gözüm yok rahat olsun titremesin 150-160 yapsın,140lada sabit gitsin"diye düşünen ben ve benim gibiler için çok iyi bir fiyat ve model.Ama dediğiniz gibi hiç motoru olmayan bir insan için bu hacimde motora çıkartıp 400 vermek saçma ben dominarla activayı satıp üstüne almak isterim açıkcası.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
6 7 AY ÖNCE pcx için dio için transalp için afrika twin için millet sıraya giriyordu şimdi işler tam tersi oldu mu
hatta hatta başka markalar kampanya yapmadan motor satamaz oldu bu firmalar içinde honda da var girin bakın liste fiyatı ne kadar ne kadara satmaya uğraşıyorlar ta liste fiyatı 620 millete 500 e satmaya çalıştılar evet honda tutuluyor ama piyasada keş paya yok ucuz kredi yok kaç kişi gidip 500 cc motora bu kadar para verecek müşteri BENCE YOK yani motor ucuz pahalı vs millette para yok evet olan var ama karaborsaya düşüremiyor motorları
7 ay önce dio aldım ne sıra bekledim ne bir şey o sırada pcx de vardı transalp da vardı stoklarında girdim bayiye verdim parasını ertesi gün teslim aldım motorumu karaborsaya düşeceğini sanmıyorum bu motorlar 2024 yılında gelecekti ama az stok gelecek karaborsa olacak veya çok az satacaklar diye getirmediler

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Fiyatlarin nispeten uygun olmasi altinda sanirim su gercek var
Satilacak motorlar 2025 spec yani E5+ ama modeller 2024 müş
Bu partiden sonra 2025 modelleri bu fiyata vermezler

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dediğinizde haklısınız sıfırdan motor almak için büyük para ama benim gibi yükseltme amaçlı alacak ve "500cc bana yeter benim hızda gözüm yok rahat olsun titremesin 150-160 yapsın,140lada sabit gitsin"diye düşünen ben ve benim gibiler için çok iyi bir fiyat ve model.Ama dediğiniz gibi hiç motoru olmayan bir insan için bu hacimde motora çıkartıp 400 vermek saçma ben dominarla activayı satıp üstüne almak isterim açıkcası.
Honda 500 serisinin "konforlu" (ve verimli) sabit yüksek sürati 130 km/s civarında. Yoksa 170 de yapar ama bu motoru da sürücüyü de zorlar ve hacminden beklenmeyecek kadar çok yakar. (7-8l...)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Honda 500 serisinin "konforlu" (ve verimli) sabit yüksek sürati 130 km/s civarında. Yoksa 170 de yapar ama bu motoru da sürücüyü de zorlar ve hacminden beklenmeyecek kadar çok yakar. (7-8l...)
zaten beklentimiz bu 120 bandında titreşimsiz konforlu bi şekilde yolculuk yapmak bunu yapabilen bu segmentte başka marka model yok

Fiyatların ne olduğu önemli değil herhangi bir Honda plazaya gidip bu motorları lansman fiyatından rahatça alabileceğinizi zannetmiyorum. Sıraya bile yazmayabilirler ya da fiyat garantisi vermeyebilirler bu gel gel fiyatı olmuş bariz belli. Gelen ilk parti el altından 5'er 10'ar tane galericilere aktarılırlar zaten hemen. Onlar da üstüne 50-100 bin tl koyup satarlar. Her zamanki konu yani.... Satış temsilcilerinin işine geliyor bu yapı.
Tek tek 1'er adet satmakla kim uğraşacak? Ama adetli veya toplu satarlarsa hem kota daha kolay dolacak hem de primler arşa çıkacak. Honda'da veya Yamaha'da satış departmanında çalışan bir kişinin zaten çok iyi prim aldığı da bir gerçek. Aynen otomotivde çok satan markalarda olduğu gibi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
planları değiştirdim hem cbrın olması gerektiğinden daha ucuz olması hem nx500ün aksesuarlarını uzun bi süre sadece honda satacağından(ki satılır mı onu da bilmiyorum) aşırı pahalı olacağından cbr 500r almaya karar verdim ehliyetimi yükseltince adam akıllı bir adv alıp onunla tur yapmaya başlayabilirim diye düşündüm zaten üniversite var tur yapma planı biraz yaş gibi onun yerine öğrendiğim tarzda kendimi daha da geliştirip pist tecrübesi de kazanmak istiyorum cbrın has spor olmaması oturuş pozisyonunun ve gidonun yüksekliğinden 3 4 saatlik yollara gidebileceğimi düşündüm sırf bunun için nx500 almak mantıklı gelmedi 2. elde çok tutulan bir tarz olmadığından satması da ya uzun sürecek ya da hakettiğinden ucuza gidecek gibi ne de olsa 5 6 ay sonra ehliyetimi yükseltince satıcam o yüzden bunları da düşünüyorum

kısaca gençlik ateşiyle cıbırın yakışıklılığına aldandım :D

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Burada hala Honda Türkiye'nin satış yapmakta zorlandığını düşünenler mi var? :)

sonunda a2 için güzel motosiklet geliyor honda hornet 500 nx 500 ve cbr 500. özellikle nx500, trk 502x harici alternatifi yoktu bu klasmanda acayip ilgimi çekti 400den ucuz olursa kesinlikle almayı düşünüyorum

hepsi kağıt üstünde ve tasarım olarak çok tatlılar sizin düşünceleriniz neler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta ben bu nx500e biraz fazla daldım hayat amacım oldu gelmezse yıkılırım..
Kanka 400 bin tl istiyorlarmış hayalleri çöper at hazin som trk 502 devam 400 bin tl bu sınıf için çok gereksiz onun yerine trk502 nin yanına sağlamından ekipman dizmek daha mantıklı gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forum üyelerimizden Gökhan Aygün'ün 2 eski motoru olan 80.000 km'deki 2014 Cbr 500'ü kullandığımda ilk hissettiğim şey; yüksek devirde bile motorda zerre titreşimin olmamasıydı. Benim Er6 o motor yanında Duke 690 gibi kalıyor.

Motosikleti
Yamaha MT-25
Bence bu fiyat politikası ve zamanlama ile isabet atmış Honda. İnsanların a2 çift silindirli kaliteli bastımmı yürüyen motor isteğine tam karşılık olmuş , hele ki cf grubu zam yemiş ve yamaha grubu fahiş para iken . 2025 r25 alacak adam 30 40 neyse daha fazla koyar adam gibi cbr500üne biner.

Motosikleti
Forza 250
Kanka 400 bin tl istiyorlarmış hayalleri çöper at hazin som trk 502 devam 400 bin tl bu sınıf için çok gereksiz onun yerine trk502 nin yanına sağlamından ekipman dizmek daha mantıklı gibi
O motorda 330-340 lira bandında hocam sıfırları,servis kalitesi,bilinirliği,satış kolaylığı,verdiği güvenle aralarında dağlar kadar fark var

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Forum üyelerimizden Gökhan Aygün'ün 2 eski motoru olan 80.000 km'deki 2014 Cbr 500'ü kullandığımda ilk hissettiğim şey; yüksek devirde bile motorda zerre titreşimin olmamasıydı. Benim Er6 o motor yanında Duke 690 gibi kalıyor.
vallahi şuan bi motordan tek beklentim bu 2 seneye yakındır 250sr kullanıyorum uzun yol yaparım oturuş pozisyonundan vs sıkıntı değil ama o titreşim beni öldürüyor 1 saatten fazla dayanılmıyor ayaklar eller güzel bi uyuşuyor en son istanbula git gel yaptığımda sağ ayağım öyle uyuşmuştu ki titreşimden arka frene basamıyordum

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Bu fiyatlarla hem uzun yol hem de şehir içi için tek motor olarak CBR çok mantıklı bence.

piyasadaki 450sr cılar çoğunun honda almak isteyeceğini diye düşünüyorum. cbr500r fiyatına çok yakında yeni zam gelebilir.

Kendimizde para olmayinca kimsede para yok zannediyoruz sanırım,400bine Honda satar hem de güzel satar. Yakında da 430-450 bin bandına çıkıp ufaktan bir nakit indirimi/karta kısmı taksitle yine satar.

Motosikleti
CBR 500 R
Bir cbr500r kullanıcısı olarak söylüyorum, bu yeni gelen 3 motor arasında en çok satacak olanı bence enduro versiyonu olur. Ülkemizdeki top speed sevdalılarının cbr500r'yi tercih edeceklerini düşünmüyorum . İnşallah düşündüğüm gibi olur da bizde bu motoru doğru kullanıcı profillerinden satın almış oluruz . Malum bayilerden sıfır motor almak imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar