Merhabalar. Honda nc750s kullanmış biri olarak bir kaç kelime yazmak istedim. Nc750s i sattıktan sonra her ne kadar cruiser istesem de nolur nolmaz düşüncesiyle hornete adımı yazdırmıştım. Motor alcak bütçemi tamamlamaya yakın aradılar, gittim motoru görmeye. Motor hafif, güçlü olduğu da malum ama kalite hissiyatı yerlerde gibi geldi bana. Ben bu motorun sahibi olmak istemiyorum dedim kendime, eşim de hak verdi ve vulcan s aldım sonrasında. Bu bloğu hiç kullandınız mı bilmiyorum ama nc750s bloğu aşırı uzun ömürlü, belki en uzun motor bloğu bile olabilir. 440 bin km hiç motoru açılmayan var. Yakıtı kokluyor. Eşimle hiç ekonomik sürmeden 600 km yol yaptık ve 3.2 lt yakıt tüketimi oldu 100 km’de. Öndeki tam kask alan bagajı harikaydı. Ama tüm bunlara rağmen vulcan s mi nc750 mi deseler 1 saniye düşünmem vulcan s derim. Lafı fazla uzatmadan söyleyeyim, bu motor gelsin, bir görün, dokunun. İncelemeler ve şikayetler söylenmeye başlasın, ondan sonra almak isterseniz alın. Benim için teknolojik oyuncaklar aşırı önemsiz, abs dışında istediğim bir teknoloji yok. O yüzden 400-450 versem v strom gibi bir motosiklet isterdim. Ama hala aklım vulcan s de. Oturuş pozisyonu ve yüksek devir çeviren bloğu, sürüş keyfi bambaşkaydı. Ev almak için satmak zorunda kaldım. Nasip olursa tekrar vulcan s alcam. Ama olur da eşimle uzun yol yapma planlarımda umudum artarsa, o zaman v strom almak isterim. Şimdiden hayırlı olsun sizin için