yeni hatun(!)um BMW f800s

4 silindirden sonra sonunda dogru yolu bulmuşsun yürekçe:).Yakıt tüketimi güvenligi saglamlıgı gibi nedenlerden dolayı ülke şartlarına hitap eden bir model. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.

hayırlı olsun yürekçe bende motorumu sattıgım zaman f800s alcam inşallah :) güzel secim güzel motor ancak hemen kasko yaptır :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun.... Güzel alet... Kazasız belasız işallah iyi günlerde kullanırsın.. :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok şık görünüyor... heybetli duruşu asil maşallah :)

Hayirli ogurlu olsun, bu motosikletin sahibiyle mesajlasmitim,sanirim gumuscuydu. Epey bi ovmustu motosikleti. 'ST' bunun spor touring versiyonu, ne yalan soyleyim ben de onu begeniyorum, bir ara almaya niyetlenmis ancak boru(san)lanma endisesi nedeniyle vazgecmistim. Tecrubelerinizi aktarmanizi bekliyor olacagim.Kazasiz surusler...

gecmiş olsun hayırlı uğurlu olsun ne zaman yaşadın bunlarıda haberımız olmadı yada haberım olmadı en son ist. gelşdiğini hatırlıyorum gsr motosıkletıni aldığını bılıyorum valla hızlısın abı ALLAH daha hızlı şifalar versın

GKN

HAyırlı uğurlu olsun bakalım, gsr a bakmak bana kısmet olmuştu, istanbula gelirsen bi görim yeni düldülü bakalım teker yapıyomuymuş :p

Mersin İl Temsilcisi
hepinize tek tek teşekkür ediyorum;

@Elint, gerçekten makina olarak beni tatmin etti, 4 silindire ısınamadım hiç. elimin altında sürekli fazla gücü zapdetmek zorunda kalmak, şehir içinde gaz kolunu kullanamamak beni deli etmişti. gerçi bu motosiklet de oldukça güçlü, ister rolantide, isterse minik bir gaz hareketiyle 200km leri çok rahat gördüm.

@GKN, emeğin çok bende :) elbette ki gelebilirsem sana da veririm ( motoru )

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Kayışlı aktarma gibisi yoktur diyorum. (bakınız:kimlik bilgileri:D )
f800 le ve kullanım dinamikleriyle ilgili tecrübelerinizi merakla bekliyorum.

Mersin İl Temsilcisi
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Kayışlı aktarma gibisi yoktur diyorum. (bakınız:kimlik bilgileri:D )
f800 le ve kullanım dinamikleriyle ilgili tecrübelerinizi merakla bekliyorum.

vallahi ben de deneyimlerimi merak ediyorum. toplam 1 km kadar deneyebildim. sonra dikiş yerlerim sızladı. ama şunu denedim : devri 800dd/s kadar düşürüp vitesi 4'e aldım ve gaz verdim. silkelemeden ve boğulmadan 120 ye kadar yükseldim vs vs... zamanla aktarıcam tabiii

ALDIRMASINDA EN BÜYÜK ETKEN BENİM TABİ:D xD banada teşşekür edin:D xD haha HAYIRLI UĞRLU OLSUN

ALDIRMASINDA EN BÜYÜK ETKEN BENİM TABİ:D xD banada teşşekür edin:D xD haha HAYIRLI UĞRLU OLSUN

hocam bide övünüyorsun ben aldırdım diiye..başlangıç olarak ybr 125 yada cbf 150 almalıydı..sonra zamanla.........
pardon ya bu konuları o kadar çok okuyoruz ki bi de ben yazayım dedim..yerini tutturamadım usta!!!:queen:

Hayırlı uğurlu olsun Yürekce. Allah başka kaza bela vermesin.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
sencer abi hayırlı uğurlu olsun seninle bir tanışmak kısmet olmadı ya hayırlısı :)

Mersin İl Temsilcisi
tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum dostlar..İnşallah hepiniz gönlünüzdekilere sahip olursunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar