gilera runner vxr 200
1.5 ay once yeni kasalardan siyah bir runner sahibi oldum, eger yeni kasalardan kullanan varsa bikaç sorum olucak. Öncelikle forumda bazı başlıklarda runner ın 100km ye 5.5 sn de cıkıyor ve tam gaz kalktıgınızda 90kg bir surucu ile 10 metre patinaj cekiyor vs. gibi seyler yazıyor.
Bendeki runner, kronometre ile ölçmedim ama min. 7-8 sn alıyor 100km si ve tam gazda patinaj falan çekmiyor, bendemi bir sorun var yoksa biraz abartılıyormu runner? Evet guclu bir scooter ama.. , keşke 5.5sn de 100km yapsa:mrgreen:
Birde runner icin performans modifiye parçalar takan varmı, ne gibi sonuç aldılar merak ettim. Özellikle ivmelenme ve fren konusunda. Motorumu 100km bakımına gotürdüğümde orda başka bir siyah runner vardı servistekilere sordum, motora malossi varyator ve kayış takmışlar, motorunu bozmuş bir şekilde, masrafı vardı. Nasıl taktığını bilmiyorum ama bu malossi ve pollini yan sanayi parçalar dogu şekilde montaj yapılsada problem çıkarma riski çokmu gerçekten, bilen ve kullanan varsa beni aydınlatırsa sevinirim:silent:
Ayrıca motor tam 5000 devire geldiğinde bir sürtünme sesi gibi yada tiz bir ses çıkarıyor, servis o devirde o ses arka amortisörden geliyor dedi , rezonans gibi birsey, bu sorunu yaşayan başkalarıda varmı?
Model: Gilera Runner VXR 200
Yıl: 2006
Motor:Tek silindir 4 zamanlı 4 sübaplı
Silindir hacmi:198 cc
Silindir çapı:72 mm
Silindir kursu:48,6 mm
Max. güç KW - HP:15,40 kw - 21 hp
Max. tork:17,5 Nm 6.500 devirde
Debriyaj:Otomatik, kuru tip santrifüjlü
Arka jant:13''
Ön jant:14''