- Konu Yazar
arkadaşlar hepinize merhaba. henüz motosikletle hiçbir ilgim olmasa da seneye kullanmaya başlayacağım hayırlısıyla. aslında küçüklüğümden beri binmek isterim ama malum, ailelerin bu konudaki fikirleri genelde sabit oluyor : ) onun hevesini geçirmek için uzun süre bisiklet tepesinde dolaştım, hala da dolaşıyorum, neredeyse her haftasonu dağdayım. yalnız seneye üniveristeye başlamanın getireceği değişikliklerle en sonunda ciddi olarak motosikleti de düşünmeye başladım, verdiğim onca söz karşısında babam da yumuşadı.
aklıma ilk olarak unearthly gibi bir cruiser geldi. harika aletler. motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani :mrgreen: prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi, onun dışında genel görüş ise scooter yönünde. siz ne dersiniz?
yazın honda'nın verdiği kurslara katılmayı düşünüyorum, aranızda katılan var mı, ne derece yararlı olduğu konusunda beni aydınlatabilir misiniz? çükü ankara'dan gideceğim, eğer burada da buna benzer bir kurs varsa bir de boşuna istanbul yolu tepmeyeyim.
hepinize mutluluklar, kazasız günler ve yeniden merhaba
aklıma ilk olarak unearthly gibi bir cruiser geldi. harika aletler. motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani :mrgreen: prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi, onun dışında genel görüş ise scooter yönünde. siz ne dersiniz?
yazın honda'nın verdiği kurslara katılmayı düşünüyorum, aranızda katılan var mı, ne derece yararlı olduğu konusunda beni aydınlatabilir misiniz? çükü ankara'dan gideceğim, eğer burada da buna benzer bir kurs varsa bir de boşuna istanbul yolu tepmeyeyim.
hepinize mutluluklar, kazasız günler ve yeniden merhaba