Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duke 390 Avrupa satış fiyatı 5645 Euro arkadaşlar, yurtiçi fiyatı 7000 Euro civarı bekleniyor.
Benzer artışlar diğer markalarda da olacak.
Hepimize geçmiş olsun.
Yeni modelin farkları var, fiyatta artış vardı, ancak bize yansıması için en fazla 23-25 bin arası bekleniyordu. Şu anki fiyatlarda 30bin TL'yi bulmak üzere.
Dediğim gibi yurtdışı fiyatı da artmış mı, bir? Eskiden de Avrupa-Türkiye diyatları arasında 1350 avro fark var mıydı, iki? İki sorunun cevabı da evetse durum normal.
Yeni modelin farkları var, fiyatta artış vardı, ancak bize yansıması için en fazla 23-25 bin arası bekleniyordu. Şu anki fiyatlarda 30bin TL'yi bulmak üzere.
Yeni kasayı ben de bekliyorum da 30 bin gibi bir rakamla getirecek olurlarsa ellerinde patlar. aynı paraya mt-07 vb. naked modeller almak varken kimse karizmatik kasalı duke 390 a yönelmez gibime geliyor. max olması gereken 22 bin civarı. 30 bin nedir 10 daha koyduğunda abs li z800 alıyorsun.
yahu adam başı 13.000 yazı ile onüçbin dolar kazanıyorsunuz bir de utanmadan fiyatlardan şikayet ediyorsunuz..
cık cık hiç yakıştıramadım... ::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss: