Yeni elciklerim

Arkadaşlar Kanuni Tigrina Motosikletime yeni honda elcikleri taktım fiyatı cok makuldü rengide uydugu için taktım gayet rahatlar orjinalleri ellermde nasır yapmıştı o yüzden taktım....sizce nasıl olmuş ?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Hayır elcik demirlerinin içinde lastik var onun içindede somun var topuzları takarken cıkıolar 2 3 kere cıkarıp takmak zorunda kaldık..cko rahatlar tavsiye ederim

kanuni markaya honda garip olmuş bence. marka yazmayan güzel bir elcik düşünseydin daha şık olmaz mıydı?

motor kırmızı elcikte kırmızı farklı bir renk seçebilirdin ama yinede güzel

forevermore: walla markasız bi alevli vardı o dandikti bide mavi vardı ondan seçmedim..
extrem015: abi mavi yamahası vardı bide kırmızı honda bunu seçtim ama önemli deil acayip rahat daha bi zevkle biniyorum:D..

zevkle biniosan senden mutlusu yok kardeşim güle güle mutlu günlerde gazla inşallah :)

cok teşekkür ederim arkdaşım...sende zevkle biniyosundur eminim...::D geçtigimiz günlerde benimde 250r kullanma fırsatım oldu 20 25 dk tadından yinmiyo walla:D:D

aklımdan geçen cümle bire bir bu idi... ama yakışmış :wiinkk: ellerini de rahatlatmışsa sorun yok :cat:

teşekkür ederim bi önemi yok şahsen honda olmasının rahatlıgı önemli ellerimi gencecik yaşımda :queen: nasır ypmaktansa...:queen:

Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katılıyorum, ben sizlerden yeni alacağım motor için tavsiye isticem KANUNİ DEER 150alacağım fakat hakkında yeterli bilgiye sahip değilim bu benim ilk motorum olacak tirafiğede çıkmışlığım yok yani anlıcanız motora başlangıç yapıcam şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mersin İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katılıyorum, ben sizlerden yeni alacağım motor için tavsiye isticem KANUNİ DEER 150alacağım fakat hakkında yeterli bilgiye sahip değilim bu benim ilk motorum olacak tirafiğede çıkmışlığım yok yani anlıcanız motora başlangıç yapıcam şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

selam, ehliyetin var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gayet hoş olmuş ve marka kokusuda hoş geliyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar