Yeni Ehliyet Yasası Bilgilendirme

Neye sövdüğümü biliyodum hocam da işin aslını öğrenince geri aldım :D

merhabalar arkadaşlar. öncelikle 26 yaşındayım.A2 ehliyetimi bu yaz aldım yani sertifikamı aldım ama henüz ehliyete çeviremedim. sizce yılbaşından önce mi çevirmeliyim yoksa yılbaşından sonra mı. hangisi benim için daha avantajlı olur? teşekkür ederim

merhabalar arkadaşlar. öncelikle 26 yaşındayım.A2 ehliyetimi bu yaz aldım yani sertifikamı aldım ama henüz ehliyete çeviremedim. sizce yılbaşından önce mi çevirmeliyim yoksa yılbaşından sonra mı. hangisi benim için daha avantajlı olur? teşekkür ederim

Fazla geç kalmadan ehliyetinizi çıkartın. Çünkü 2016'dan sonra çıkartırsanız stajyer ehliyet kapsamına alıyorlar bilginiz olsun.

Merhaba benim yaşım 17 16 kasım iyibariyle surucu kursuna yazıldım ben stajere kalırmıyım ve bu ehliyetlerden hangisini vericekler bana ?

MADDE 32 ‒ Aynı Yönetmeliğe aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

“Geçici Madde 10 ‒ Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren;

a) A1 sınıfı sürücü belgeleri M ve A1 sınıfı sürücü belgesi,

b) A2 sınıfı sürücü belgeleri M, A1, A2, A ve B1 sınıfı sürücü belgesi,

c) B sınıfı sürücü belgeleri M, B1, B, D1 ve F sınıfı sürücü belgesi,

ç) C sınıfı sürücü belgeleri M, B1, B, D1, C1, C ve F sınıfı sürücü belgesi,

d) D sınıfı sürücü belgeleri M, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E ve F sınıfı sürücü belgesi,

e) E sınıfı sürücü belgeleri (28/4/1997 tarihinden önce alınanlar) M, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE ve F sınıfı sürücü belgesi,

f) E sınıfı sürücü belgeleri (28/4/1997 tarihinden sonra alınanlar) M, B1, B, C1, C, D1, D ve F sınıfı sürücü belgesi,

g) F sınıfı sürücü belgeleri M ve F sınıfı sürücü belgesi,

ğ) G sınıfı sürücü belgeleri M ve G sınıfı sürücü belgesi

olarak değiştirilirler.

Ve devamında..

Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce motorlu taşıt sürücü sertifikası sahibi olanlar ile sürücü kurslarına kayıt yaptırmış olanlar için de yukarıdaki fıkra hükümleri uygulanır.

Binlerce defa soruldu burda birisi sormuş cevap verilmemiş diğer konulara da göz atacak vaktim yok şu an merak ettiğim 20 yaşındayım şubat 2017 de ehliyetim 2 yılı doldurmuş olacak o zaman yeni ehliyetimi aldığım zaman otomatik olarak A yazacak değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar