Yeni ehliyet verilirken (motosikletleri farkediniz ) yazılı cikartma versin emniyet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşunuyorumda simdi ne kadar ehliyet sahibi varsa tahmini 18 milyon ehliyet yenilenecekya.

Arabalarin ön veya arka camina sari renkte ( Motosikletleri farkediniz ) yazili cikartmalarida ehliyet ile birlikte vermeleri. Ve bu yaziyi araclara zorunlu olarak takmalarini.Bu sayede azda olsa bilincaltina yerlesebilir . diye dusunuyorum. Bu konuda aea bisey yapabilirmi sizce .dur kendisinede sorayim .insallah cevaplar.

Abicim kafayla alakali sticker la falan olacak is degil inan bana şeridi paylaş tabelasinin oldugu yer en basidi ortakoy yolu arac sıkıştırdı beni napiyosun dedigimde seridi paylasiyorum demisti yani anlatilmak istenen onun benimle kullandigi seridi paylasmasi gerektigini adam benim seridime dalarak paylasiyor algisina kapilmasi zor be abi bu ulkede

Düşunuyorumda simdi ne kadar ehliyet sahibi varsa tahmini 18 milyon ehliyet yenilenecekya.

Arabalarin ön veya arka camina sari renkte ( Motosikletleri farkediniz ) yazili cikartmalarida ehliyet ile birlikte vermeleri. Ve bu yaziyi araclara zorunlu olarak takmalarini.Bu sayede azda olsa bilincaltina yerlesebilir . diye dusunuyorum. Bu konuda aea bisey yapabilirmi sizce .dur kendisinede sorayim .insallah cevaplar.

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık

haklısın barodi güzel olur ama imkansız bişey,millet pahallı arabasına devletin verdiği plakayı bile takmıyor gidip abuk subuk başka plaka bastırıyor.hayır plakadaki yazı karekteri farklı olsa ne olacak onuda anlamıyorum zaten en fazla 3 harf var.:silent:

mayıs 2015 de arabanın muayenesini yaptırırken tüm cezaları hgs de dahil ödemiş olmama rağmen yılın tam sonunda 29.12.2015 de 2014 yılına ait hgs cezası göndermişler

özetle devlet zorbaca benden para tahsil etmek için uğraşıyor

böyle bir devletin halkı da zorba olur sticker filan hikaye

Son düzenleme:
koca motoru görmeyen madeni para büyüklüğündeki çıkartmayı mı görecek?

Adam motoru görmüyor, stickerı ne ara görecek :) Zihniyetlerin değişmesi lazım. Bunun eğitimi en başta verilmeli.

barodi dostum bi snickers felan ye..
Açken sen, sen değilsin.

Konuya yaklaşımın şaka gibi olmuş.
Sticker ile uyarı. :)

Ya cidden motor ile alakalı farkındalık yaratılması zorunlu...ben motorcu ların belli bir bilinç sınırını geçtiğini düşünüyorum Barodi bu konuda haklı fakat devlet desteği ile yapılacak birşeyi cahil halktan beklemek polyanna iyimserliği gibi kalmakta...can kayıplarının azalmasını herkes can-ı gönülden bekliyor ve haklı bir beklenti...Forumda sadece yazışmalardan ötürü tanıdığımız insanların teker teker vefat haberleri ile canımızdan can gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar