Yeni ehliyet sınıfları burada. Aklınız karışmasın.

buradaki kurala göre alınabiliyor. inşallah doğrudur her dakika polis korkusu motor tutkusu bi yandan ben de mayısta alabiliyorum

inşallah öyledir zaten biniliyor motora bıraksınlar da eğitimli ehliyetli binelim

Böyle komik bir sıralama olurmu.Doğru olduğuna inanmıyorum.Bmw m5 kullanan adam 5lt motorlu diye e ehliyet mi alacak şimdi ? Hani A2 ile ilgili yaş tabloda ?

Benim motosikletim 80kw gidip yeni ehliyet mi alacağım ?

Yasa taslak kimse ne olduğunu bilmiyor.Elektrikli bisiklet ve şehirler arası karayollarında bisiklet kullanmak için yeni kurallar ve sürücü belgeleri eklenecek.3 ay önce bakanlığın sitesinde ki açıklama buydu.

Ayriyetten kw-hp-ps sınırlaması gibi komik bir durum olamaz.Yapılırsa işin tüm rengi ucu bucağı değişir.Sıfır otomobil motosiklet satışları yerin dibine vurur.

Bir de niye ingilizce bunun orijinali ? Hangi ülkenin bu ? İnsanların kafasını allak bullak etmeyin lütfen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

Düzeltme:kw sınıflandırması olacakmış gerçekten...Ben yinede anlamadım ne oluyor.

yanlıs anlamadıysam 35 kw den kucuk motorlar A2 alıyor dımı

pekı 50-60 hp gucden fazla gucu olan motor sahıplerı ne poh yıyecek ?

Onun içinde sanırım A ehliyet diye birşey alıyoruz galba.Benim anlamadığım 11 senelik A2im geçersiz olacakta sınava girip A'mı alacağım yoksa direk değişim mi yapılacak ?

A2 17 yasındayım ve sürücü sınavına girdim yani alınabiliyor sıkıntı yok daha oncede belge var mı yokmu sormuyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar