Şİmdİ Hocam HerŞey İyİ GÜzel Pekİ Fİyati Ne Kadar Vede Sonra Motora Bİr Zarari Varmi Mesela Yakit Konusunda GÜÇ Konusunda Öle Bİ Şylerİ Varmi?? Bende DÜŞÜndÜm Şİmdİ Yaa Taksammi Todaye
yapmayın arkadaşlar Honda Today'e böyle egzoz takılır mı?! klasik görünümlü, en büyük özelliği az yakması ve sessiz çalışması olan bir motora ne amaçla performans egzozu takarsınız? scooter dediğin mütevazi bir tarzı simgeler, sessiz çalışmalı. ayrıca egzozun ismi performans egzozu olsa da illa performans arttıracak diye birşey yok, silindirlerin verimli olması için bir karşı kuvvete ihtiyaçları vardır, bu egzozlarla verim de düşer yakış da artar etmeyin eylemeyin. hadi vidyodaki motor agresif görünümlü bir motor tamam ama Honda Today'de bu egzoz komik olur. Honda Today orjinal haliyle son derece mütevazi ve karizmatik bir motosiklettir. hiç gerek yok. tabi keyif sizin. kısaca şöyle özetlemek istiyorum; ben araba veya motor kullanırken yanımdan makineli tüfek sesi çıkartarak, bütün araçların alarmlarını öttürerek minik bir scooter geçtiğinde beddua ediyorum (6-7 yıldır motor kullanıyorum, motor kazası okuduğumda gözlerim dolar ama yine de bu motorlara beddua okuyorum) kimsenin, sadece desibeli yüksek dandik bir tek silindir sesiyle yeri göğü inletmeye hakkı yok. sanmayın ki siz makineli tüfek sesi çıkartıp asfaltı titrettiğinizde bir kişi dönüp de "vay be helal olsun" diyor. herkes beddua ediyor. kimsenin bedduasını almayın.
not: vidyodaki motorun sesi, bahsettiğim abartı sesli motorlardan değildir. gayet dozunda bir modifiye çalışmasıdır ve bu arkadaşı tenzih ederim. zaten o motorun orjinal egzozu da SS benzeri görünümde bir egzozdur.