Yenı Egzozum

hayırlı olsun iyi hoş da ama ne öyle brın brın azcık devi yükseltseydin ya ozaman vın vın olurdu

walla ne diyima rkadaşım hayırlı olsun ama beğenmedim scooterlara yakışmıyo ya
kızmaca yok....

hayırlı olsun kardeş görünümü güzel gazdada sesi hoş ama dururken çıkardığı ses bana traktörü anımsattı:cherry:

ya kusura bakma bişey dicem ya gerçekten çok kaba bir sesi var seni gürenler iyi birşeymiş gibi bu sıkutırlara büyle eksoz takarsa miletin kafasını şişirmez mi diyor sunuz artı trafikte cezasıda var rahatsız edici çevreye saygılı olalım arkadaşlar.saygılar.:silent:

ya kusura bakma bişey dicem ya gerçekten çok kaba bir sesi var seni gürenler iyi birşeymiş gibi bu sıkutırlara büyle eksoz takarsa miletin kafasını şişirmez mi diyor sunuz artı trafikte cezasıda var rahatsız edici çevreye saygılı olalım arkadaşlar.saygılar.:silent:

BIr vıdeodan bu kadar seyı nasıl cıkardın hayret dogrusu dıkkatını cekerım bu 46 egzozu degıl cok abartıyorsunuz rahatsız edıcı derecede sesı falan yok olsa zaten en basta ben yaptırmazdım karsınızda sızın kro yok kımseyıde rahatsız etmek ıstemem kural ogretmenızede gerek yok ben hergun carsda 10 tane polısın onunden gecıyorum ogle bı rahatsızlıkta sesı olsa cezA yerdım.

zevk meselesı işte benimde hosuma gitti sesi.tamam goruntusu belkı cok uyusmasada ses mukemmel hayırlısı olsun gule güle kullan..

arkadaşım benim çok hoşuma gitti bana da bu eksozu önermiştin peki yakıt yakma olayında bir artış oldumu

Şİmdİ Hocam HerŞey İyİ GÜzel Pekİ Fİyati Ne Kadar Vede Sonra Motora Bİr Zarari Varmi Mesela Yakit Konusunda GÜÇ Konusunda Öle Bİ Şylerİ Varmi?? Bende DÜŞÜndÜm Şİmdİ Yaa Taksammi Todaye

Şİmdİ Hocam HerŞey İyİ GÜzel Pekİ Fİyati Ne Kadar Vede Sonra Motora Bİr Zarari Varmi Mesela Yakit Konusunda GÜÇ Konusunda Öle Bİ Şylerİ Varmi?? Bende DÜŞÜndÜm Şİmdİ Yaa Taksammi Todaye

evet brzda teknik bilgi verirseniz cok guzel olucak o sesi getirirken neler götürdü motordan:silent:
rolantide güzel ses cıkıo yada bnm ses sisteminn bası ii:p

yapmayın arkadaşlar Honda Today'e böyle egzoz takılır mı?! klasik görünümlü, en büyük özelliği az yakması ve sessiz çalışması olan bir motora ne amaçla performans egzozu takarsınız? scooter dediğin mütevazi bir tarzı simgeler, sessiz çalışmalı. ayrıca egzozun ismi performans egzozu olsa da illa performans arttıracak diye birşey yok, silindirlerin verimli olması için bir karşı kuvvete ihtiyaçları vardır, bu egzozlarla verim de düşer yakış da artar etmeyin eylemeyin. hadi vidyodaki motor agresif görünümlü bir motor tamam ama Honda Today'de bu egzoz komik olur. Honda Today orjinal haliyle son derece mütevazi ve karizmatik bir motosiklettir. hiç gerek yok. tabi keyif sizin. kısaca şöyle özetlemek istiyorum; ben araba veya motor kullanırken yanımdan makineli tüfek sesi çıkartarak, bütün araçların alarmlarını öttürerek minik bir scooter geçtiğinde beddua ediyorum (6-7 yıldır motor kullanıyorum, motor kazası okuduğumda gözlerim dolar ama yine de bu motorlara beddua okuyorum) kimsenin, sadece desibeli yüksek dandik bir tek silindir sesiyle yeri göğü inletmeye hakkı yok. sanmayın ki siz makineli tüfek sesi çıkartıp asfaltı titrettiğinizde bir kişi dönüp de "vay be helal olsun" diyor. herkes beddua ediyor. kimsenin bedduasını almayın.
not: vidyodaki motorun sesi, bahsettiğim abartı sesli motorlardan değildir. gayet dozunda bir modifiye çalışmasıdır ve bu arkadaşı tenzih ederim. zaten o motorun orjinal egzozu da SS benzeri görünümde bir egzozdur.

Son düzenleme:
Arkadaslar dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım oncelıkle gurultu konusunda kesınlıle katılyıorum ben bunun sesını dınleyıp bakıp ogle aldım kımseyı rahatsız etmeye hakkımız yok bu ses tamamem Yasal sınırlar dogrultusunda.

Yakıtda artmadan cok azalma oldu desem bana cogu ınanmaz ama gercekten azalma oldu hatta aldıgımız yerdekı kısı yakıtda azalma olacaktır dedıgınde ınanmamııstık ama oldu 5 kusur lıtre benzınle ve sakın kullanımda 204 km yaptım ve eskı egzozumla en fazla 170 km yapıyordum motora bır zararı yok Cunku 9.5 bg 10,5 - 11 bg yapsa ne degısırkı bılıyorsomnuz modıfye tek basına olmaz hava fıltresı bujı egzoz pıston hepsı degısmelı kı verım alınsın.Ben sadece orjınal egzozuma o dandık seye o kadar tekrar para verıcegıme boyle guzel bısı almaya karar verdım kesınlıke motorun hızı artsın , yok tek tekere kalksın gıbı aptalca dusuncelerle almadım kı ogle bı getırısıde yok.
Egzoz Istanbuldan alındı el yapımı ıc paslanmaz celık dısı paslanmaz krom kaplı borusu dahıl degıldır 150 ytl cıvarıdır.

güzel olmuş ama fazla da olmamış diyim degişen bi ses yok,emege saygı paylaşımın için saol.

Evet bencede hos olmus biraz tok cikması ıyıdır.. İstanbuldan aldım demiisn yeri,yurdu neresıdır bunun bakarsın yarın bıgun lazım olur... :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar