Yeni Demir Atım, Özgürlük Aracım..

Foruma ilk üye olduğumda yeni Mt-07 mi yoksa CB 650R mı ? diyerek bir başlık açmıştım. Şartlar beni bambaşka yönlere itti ve abs'li 2. el 13.000 km de 2015 MT-07 alma fırsatım oldu.. Bu süreçte en çok yardım eden Ezio41 ' ya teşekkürü bir borç bilirim.. tekerinize taş değmesin..daha iyileri dileyenlerin olsun..

OCJkHo.jpg
[/url][/IMG]

YP9j2U.jpg
[/url][/IMG]

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun güle güle kullanın. :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Allah kaza bela vermesin. Tekerde fazla gitme. :p

Benim abi böle 125le 5 bin kilometre tecrübem var mede 7 alacammm
Rahmetli Barkın Bayoğlu mekanı cennet olsun. Şu videosunu ne zaman izlesem kahkaha atarım.:) Onun sesiyle okudum yemin ederim.:)
https://youtu.be/TOYGEN_lAYY

Motosikletin hayırlı uğurlu olsun dostum kazasız belasız kullanman temennimle.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Motosikletin hayırlı olsun kardeşim.
Keyifle kullanmanı dilerim.

hepinize çok teşekkür ederim..

ek olarak Roland-Kane nicki arkadaş kinaye yaptı ise eğer belirtmeyi bir gerek görüyorum...

İlk motosikletim değil son da olmayacak.. 125 ybr den geçtiğim düşünülmesin sadece, bir çok yüksek cc kullanabilme şansım oldu sahil kasabasında büyüdüğüm için.. e 17-18 yıldır da kullandığımı düşünürsek,bence dalgalık bir konuya gerek kalmıyor ^^ saygılarımla..

Motosikleti
Yok
Hayirli olsun. Kusadasi sanirim, orada kimse kask/ceket/eldiven vs takmaz, takana da kotu gozle bakarlar :) Siz onlari takmayin, ekipmanlarinizi takin :)

markete dahi gitmem kasksız eldivensiz.. kaskım çantamın sağ tarafında kalıyor.foto çekmemi isteyen arkadaşlarımın ısrarı ile poz verdim ( suratımdan da anlaşılabilir kamera pek sevmem..) sonra kaskımı takıp yola devam ettim zaten ^^..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yolunu açık,
Varmak istediğin yerlere de sağlıcakla gitmeyi nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar