Yeni Crf 250

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Kolacan instagram'da yeni model fiyatlarını duyurdu. Benim de kendi kategorisinde çok beğendiğim bir motor.
L versiyonu 162.500 , Rally 193.500 tl.
Hem görüşlerinizi merak ettiğim, hem de yakın zamanda Crf 250 kullanıcı yorum videosu çektiğim için paylaşmak istedim.
Son durumlara bakmadım ama, en pahalısı değilse bile, en azından 250cc kategorisinin en pahalılarından biri olacak.

Liste fiyatının üstüne 50 bin aksesuar parasını hazır edin şimdiden

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Rally şu anki kurlar ile UK fiyatından yaklaşık USD 100 daha pahalı. (Tabi orada CRF 300 Rally olarak satılıyor...)

honda model ve fiyatı siteye eklemiş ama liste fiyatından alabilmek ne kadar mümkün olabilir

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Memlekette her araç karaborsa. Bir arkadaş Kanuni Seha arıyor. Hiç bir yerde yok.
193bin e alınabileceğini bilsem, rally güzel.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Memlekette her araç karaborsa. Bir arkadaş Kanuni Seha arıyor. Hiç bir yerde yok.
193bin e alınabileceğini bilsem, rally güzel.

Düzgün amortisör koysalar OK de amortisörleri gerçekten çok yetersiz. Ben CB500F'ten önce niyetlenmiştim. 2018'de fuarda üzerine bir oturdum konu kapandı :D (O zamanlar 94kg'dım üstelik, şimdi 106...)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Düzgün amortisör koysalar OK de amortisörleri gerçekten çok yetersiz. Ben CB500F'ten önce niyetlenmiştim. 2018'de fuarda üzerine bir oturdum konu kapandı :D (O zamanlar 94kg'dım üstelik, şimdi 106...)

O kadar kötü müydü ya ? Benim bindigim/bildiğim düz 250ydı. Yenisinde düzeltmiş olabilirler mi ? Honda test günlerinde binebilen arkadaş olmuştur diye düşünüyorum.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Düzeltmemişler. Bayağı incelemesi var crf300L olarak youtubeda. Hemen hepsinin şikayeti süspansiyon. Ben 70kilo olmama rağmen benim bile en çok şikayetim süspansiyon olmuştu crf'de. Rally raid'in bir süspansiyon kiti var. Ağırlığınıza göre yay seçebiliyorsun. Ancak böyle şeyleri distribütörü yoksa getirmek mümkün değil artık.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu şartlarda almak hiç mantıklı değil. Ama almadığın her gün biraz daha uzaklaşıyorsun almak istediğinden.
90larda da buna benzer bir karaborsa durum yaşanmış sanırım.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Çinlilere kucak açma zamanı geldi de geçiyor galiba. Cf Moto başlığına baktım da, 600-700 cc almak mümkün o paralara.

250cc olanları zaten yarı fiyatına.

crf için bayilerden bilgi alan var mı ne zamana geliyor ortalama fiyatı kaçtan verecekler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çinlilere kucak açma zamanı geldi de geçiyor galiba. Cf Moto başlığına baktım da, 600-700 cc almak mümkün o paralara.

250cc olanları zaten yarı fiyatına.

Çinlilere hala güvenemiyorum.
Sorun çin'de değil, japon motorların bile belki bir sürü parçası Çin'de üretiliyordur ama sorun Çin'lileri ithal eden anadolu kaplanlarında.

F54

hem crf l hemde rally test ettim yeni olanları değil daha eski modelleri gerçekten şu para bu para olayını bir kenara bırakın amortisörleri çok yumuşak kesinlikle beşik gibi virajlı dağ yolu inişlerinde çok tedirgin ediyor eğer amortisör değişimi/revizyon yapılmadıysa gerçekten almam
şimdi ya onlar toprak yol motosikleti elbet asfaltta tedirgin eder diyen arkadaşlar olacaktır fakat bu motosikleti ne kadar yolda ne kadar dağda bayırda kullanıyorsunuz ona göre kara verin
yani hem asfaltta hem stabilize de kullanılmıyor değil ama bir yerde tat vermiyor

Ben 15bin km kadar CRF Rally kullandım, 2018 modeldi. Crf'lerdeki amortisör mevzusundan çok şikayet gördüm bende, genelde arka amortisör belli bir ağırlıktan sonra çökme yapıyor. Ama ben ön/arka orjinal amortisörlerle pek bir sorun yaşamadım hatta artçılı uzun yolda yaptım bir kaç kez.

Bence amortisörler amacına güzel cevap veriyor, şehir içinde tabiki bir naked gibi değil, ön frenlemede kafa dalıyor falan ama arazi sürüşlerinde bu bize artı olarak geri dönüyor.

Virajlı yollar dahil olmak üzere beni hiç tedirgin etmedi. Belkide ondan önce çinli bir cross motorsiklet kullandığım için olabilir. Tabi ben birde IRC'leri atıp güzel bir takım lastik takmıştım.

Bende Tenere700'e geçince aynı tadı bulamadım ve amortisör ayarlarıyla oynamak durumunda kaldım ve biraz yumuşattım.

Motosikleti
R25, CRF250L
Amortisörler güncellenmiş arkadaşlar, videolarda bahsediyorlar. Bayilere ne zaman geleceği meçhul.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

https://youtu.be/sK_e0GTJPm0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar