Yeni Burgman (Skywave) Geliyor!!

Yeni Burgman 650 Executive ne zaman çıkacak bilinmez ama yeni Burgman 400 kısa zamanda Türkiye'ye gelse çok güzel olur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya g-strider kardesim sen her sabah beni mahvetmek içinmi koyuyon yeni yeni resimler..:mrgreen:
Bu nedir yaw..bu neeeeeeeeee:queen: ölcez yaw..:queen:
"Burgman ve diğerleri" lafına gıcık olanlar bu da size kapak oluuurr..:queen:

HUN

REAL PAŞA ' M hoşgeldin siteye uzun zamandır ortalarda yoktun bizde başka paşalarla idare ettik hayırlı olsun burgmann ın güzel makina almışın artık yeni organizasyonlar yaparsın

saol hun arkadasım tabıkı yapacağız bişeyler motosikletçi kardeşlerimizle organızasyonlar....

HUN' Alıntı:
REAL PAŞA ' M hoşgeldin siteye uzun zamandır ortalarda yoktun bizde başka paşalarla idare ettik hayırlı olsun burgmann ın güzel makina almışın artık yeni organizasyonlar yaparsın

REAL PAŞA' Alıntı:
saol hun arkadasım tabıkı yapacağız bişeyler motosikletçi kardeşlerimizle organızasyonlar....

Yukarıdaki muhabbeti pek anlamadım :silent:
Sanıyorum "HUN" bizim Zühtü ile karıştırdı, Realpaşa yı. :cherry:

007

Real Paşam Hoşgeldin...:cat: Eski Racing ci kardeşim scooter a dönmüşsün...:queen: Lastik eritemezsin şimdi ama hayırlı olsun Burgman ın...:wiinkk:

Real Pasa seninki burgman 400 type s degil di mi? avatardaki olay yani?
öyleyse bir gün görmek gerek :)

Real Paşam, artık motorları bırakta! :p gerçek motorsikletlere bin...:queen: Burgman ın hayırlı olsun...Etiler in tozunu attırırsın artık !:bounce:

ooo butun eskı motorcu kardeslerım burda artıkk....saolun dostlarımm..bu yaz cok guzel olucakkk...hakan kardesım hepberaber tozunu attırcazzz...

Yeni Skywave 250 Type S Resimleri

SW1.jpg

SW2.jpg

SW3.jpg

SW4.jpg

SW5.jpg

SW6.jpg

SW7.jpg

SW8.jpg

250cc ve sportif görünüş, tek kelimeyle mükemmel! :bounce:

CUM

bu motorun tr ye geliş tarihi hakkında bilgisi olan varmı ve teknik özelliklerinin yazılı olduğu bir siteyi....

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
normal burgman dan farkı nedir? hep beraber daldık gene çok güzel müzel olmuş filan, burgman baba bu aynı uçurtma gene, burgman almanya testlerinde en çabuk eklem pasları yapan alet olarak ün saldı haberiniz ola

CUM

aynı olup olmadığını kullanmadan söyleyemeyiz bence ama görüntüsü harika

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben genede black t-max derim 2007 modeli daha güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar