YENİ!Bol şahlanmalı drift'li Aksiyon videosu; KTM 990 SMT ve KTM 1190 ADV.

Haftasonu delirmecesi tadında bir video.Sanki deniz kestanesinin üzerine bezenmiş krem şanti misali naif zıvanadan çıkışlar mevcut olabilir.Şeker yemiş atın teşekkür edermişçesine sırıtmasını da gözlemleyeceksiniz.Müzik koymadım demir emen bulldog gırtlağı zeverler ihya olsun diye.Siz açın müziğinizi.Video aşağıda umarım keyif alırsınız.

Haftasonu delirmecesi tadında bir video.Sanki deniz kestanesinin üzerine bezenmiş krem şanti misali naif zıvanadan çıkışlar mevcut olabilir.Şeker yemiş atın teşekkür edermişçesine sırıtmasını da gözlemleyeceksiniz.Müzik koymadım demir emen bulldog gırtlağı zeverler ihya olsun diye.Siz açın müziğinizi.Video aşağıda umarım keyif alırsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=Ujue2GDKstg

Siz açın müziğinizi. İşte budur elinize sağlık, drift patinaj, herşey şahane yine oturduğum yerden turladık, bir tenkit: trafik olan yolda ön dikmeniz.

(Seneler evvel gözümün önünde, çokta trafiği olmayan yolda , arkadaşın teki ( tanımıyorum dahi) ön dikip gazlar iken nasıl oluyor ise, karşıdan gelen arabanın cama, kendisinde birşey yok, ancak sonrası fena, arabada bulunan bayan şoka girip düşük vesair, aileler, polis vs, bayaa maceralı olmuş idi maazallah, halen gözümün önünde gibi, mıknatıs gibi arabaya yapıştı sonrası daha fenaydı ..)

Neyse daha fazla hevesinizi baltalamayayım, 10 numara video olmuş elinize sağlık:cat:.

Siz açın müziğinizi. İşte budur elinize sağlık, drift patinaj, herşey şahane yine oturduğum yerden turladık, bir tenkit: trafik olan yolda ön dikmeniz.

(Seneler evvel gözümün önünde, çokta trafiği olmayan yolda , arkadaşın teki ( tanımıyorum dahi) ön dikip gazlar iken nasıl oluyor ise, karşıdan gelen arabanın cama, kendisinde birşey yok, ancak sonrası fena, arabada bulunan bayan şoka girip düşük vesair, aileler, polis vs, bayaa maceralı olmuş idi maazallah, halen gözümün önünde gibi, mıknatıs gibi arabaya yapıştı sonrası daha fenaydı ..)

Neyse daha fazla hevesinizi baltalamayayım, 10 numara video olmuş elinize sağlık:cat:.

Beğenmene sevindim teşekkürler:)Tehlike çanlarının çaldığı yerler elbette ki var doğaçlama bir sürüş olduğu için herzaman ki gibi sürmedim.Sanırım bu şekilde sürmeye devam edeceğim anını paylaştığın için de teşekkür ederim :)

:) Şair burada ne anlatmış.Video güzel olmuş.Sert adamsın:) Önce güvenlik.
Yalnız güzelim ormanı traş ediyorlar hergün.Beyaz adam sıçtı dünyanın içine!

çok güzel bir sürüş olmuş, oldukça eğlenceli olmalı toprak yolda böyle gazlamak. Lastikler arazi için mi, yoksa asfalt ağırlıklı bir lastik mi var motorlarda onu merak ettim ?

çok güzel bir sürüş olmuş, oldukça eğlenceli olmalı toprak yolda böyle gazlamak. Lastikler arazi için mi, yoksa asfalt ağırlıklı bir lastik mi var motorlarda onu merak ettim ?

Tesekkur ederim dostum gercekten cok eglenceli.Pirelli rosso corsa 2 lastikler.Bu yaz basi degistirmistim ama bu sekilde oldukca eridi.Zaten yumusak hamur oldugu icin asfalt bile cabuk bitirirken ormanda simarikligin bedelleri var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

:) Şair burada ne anlatmış.Video güzel olmuş.Sert adamsın:) Önce güvenlik.
Yalnız güzelim ormanı traş ediyorlar hergün.Beyaz adam sıçtı dünyanın içine!

Baretsiz cikmiyorum muskaminda her daim koseleri sivri.Evet ya o ise canim sikildi koca ormanin ortasini yok etmisler kopru temelleri birseyler.Uzucu.

pamuk gibi olmuşunuzdur, bu ne güzel bir stres atmadır ben bile izlerken rahatladım :)

hocam ikinizde saglam gidiyorsunuz ama asfaltta da yan giden arkadaş cidden sıkı gidiyor devamını bekleriz :)bu arada çok güzel bir ikili olmuşsunuz, ayrıca ikinizde de kamera olması video kurgusu için çok iyi , içerigi fazlaca zenginleştiriyor , keske bende yanıma böyle bir partner bulabilsem :)

Teşekkürler.1190 ben, o yanlayarak giden de 990 işte.Bu çekimde 990 'a odaklandık.Motor sürerken arkadaş bulma derdimiz hiç olmadı.
2 kardeş yetiyoruz birbirimize:)

hocam ikinizde saglam gidiyorsunuz ama asfaltta da yan giden arkadaş cidden sıkı gidiyor devamını bekleriz :)bu arada çok güzel bir ikili olmuşsunuz, ayrıca ikinizde de kamera olması video kurgusu için çok iyi , içerigi fazlaca zenginleştiriyor , keske bende yanıma böyle bir partner bulabilsem :)

İyi stres atmışsınızdır :) video için teşekkürler. Kazasız, keyifli ve bol çekimli sürüşler.

Evet abimle birlikte yeterli vakti buldugumuz surece guzel cekimler yapabiliyoruz.Bu cekimde daha kisa zaman icinde bana odaklandik.Vakit oldukca daha guzel cekimler yapariz.Dusuncelerin icin tesekkurler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------

Bayılarak izledim. Şahane olmuş! Ellerinize sağlık

Tesekkurler:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

İyi stres atmışsınızdır :) video için teşekkürler. Kazasız, keyifli ve bol çekimli sürüşler.

Evet biz stres attikca guzel olacaktir dusuncelerin icin tesekkurler :)

Son düzenleme:
:)Yalnız güzelim ormanı traş ediyorlar hergün.Beyaz adam sıçtı dünyanın içine!

Harika yorum/nükte, Kardeş olduğunuzu niklerden tahmin etmiş idim, Arkadaş/Kardeşliğiniz daim olsun.

Beyaz adam'a gelince Kızılderili deyişi bakii'dir ne güzel demiş ; Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Teşekkürler:)

Esinlediğim yazıyı eklemişsin:)

Harika yorum/nükte, Kardeş olduğunuzu niklerden tahmin etmiş idim, Arkadaş/Kardeşliğiniz daim olsun.

Beyaz adam'a gelince Kızılderili deyişi bakii'dir ne güzel demiş ; Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar