yeni bir zam daha

her ne kadar motosikleti etkilemese de bircok arkadasin arabasi da var, iste buyrun yeni zam

Motorin fiyatına 10 kuruş zam geldi

HT'nin haberine göre, motorinin fiyatına 10 kuruş zam geldi. Zamlı tarife saat 24:00'ten sonra geçerli olacak.

3.85 - 3.89 TL arasında olan motorinin litre fiyatı, 3.95 - 3.99 TL fiyat aralığına çıkacak. İşte İstanbul Avrupa yakası için markalar bazında tahmini fiyatlar.

ESKİ FİYAT YENİ FİYAT (tahmini)
MOil 3.85 3.95
Petrol Ofisi 3.85 3.95
Total 3.85 3.95
BP 3.86 3.96
Shell 3.86 3.96
Lukoil 3.87 3.97
Opet 3.89 3.99

Soru su : dizel mi yoksa benzin mi once 5TL olacak?

sırf dizel az yakıyor diye paraya kıyıp benzinli yerine 10-15bin fazla verip dizel alanları acayip rezil ettiler milletin 3 kuruş ucuza gezmesi
nedense hükümete battı zam zam artık eski cazibesi kalmadı 1lt ile dizeller daha fazla km gittiği için göreceksiniz dizel benzini geçecek

ulan ayıptır be nasıl bir ülkede yaşıyoruz.!!! yanılmıyosam benzin ve motorin fiyatı en yüksek olan yer bizim ülke nereye gidecek bu işin sonu...

Akaryakıt zamlarına karşı hayır mitinglerimi düzenlenmedi, A firmasından benzin alma satışları yüksek ciro yaparsa lider konumda diye fiyatlar ile oynaması onun elinde maillerimi atılmadı, ..... tarihinde benzinliklere girmeyelim bak nasıl düşecek fiyatlar haberlerimi verilmedi.... Ne oldu????
Bisiklet kullanımını yaygınlaştırsakmı ne yapsak.

konuyu ben acıcaktım az once gordum yuzde 3.04 zam dıye moralınızı bozmak ıstemedım dızel hala avantajlı hıc bır benzlınlı arac 1000 km menzılle gıdemıyor ama ayıptır kalıtesız yakıt rafıne fıyatı daha ucuz nerdeyse benzınle aynı olucak... boyle gıderse 600cc motora bınmem hayal olucal

Benzin pahali diye dizel araba alıyoruz onunda acısını çıkarıyorlar..

Arabayı aldığımızda 3.600'dü şimdi maşallah kopuk uçurtma.

Her şeyi geçtim de hala bu zamları savunanlar var.10 lira olsun da millet arabaya binmesin diyorlar."Bir tarafını silmek için aldığın kağıttan tut her şey ne ile geliyor beyinsiz" diyorsun ses çıkmıyor.

Millet 1200 GS'yi her gün şehir içinde kullanıyor, biz 150 cc'lik motosikletlere benzin yetiştirmeye çalışıyoruz.

Hakikaten düşünme ve mantık yoksunu cahil bir milletiz.Yeter ki din elden gitmesin...

Doğunalabilecek ve olunabilecek en ama en yanlış ülke ve milletin içindeyiz.

Moderatör
Ayda 1000 tl mazot alirim ortalama. 10 kurus zam demek, benim artik 1000 tl'ye alacagim mazot miktarinin 6 lt azalmasi demek. Size 10 kurus ciklet parasi olsada, bana 6x3.95 = Allah belalarini versin.

keske sadece dızel arabası olana dokunsa tarladakı cıftcıden (tabı ulkede uretım kaldıysa) pazara mal getıren kamyoncuya kadar hepsıne dokuncak dogal olarak yıne bızlere olan olcak off off

Hata bizde kardeşim binmeyin arabaya, binmeyin motora, çok değil 1 hafta sadece 1 hafta nasıl indiriyorlar fiyatları bakın ama biz rahatımızdan ödün veremeyiz dimi hakediyoruz bunları koyun gibiyiz.......bikaç kişi böyle bişiy yapsın gerekirse 2 ay binmem ama yapacak olan nerde sonuna kadar hakkımı haram ediyorum... bu rezalet bu kepazelik artık son bulmalı... batmış yunanistanda bile yakıt daha ucuz be kardeşim bu nedir yahu....Sudi Arabistanda suyun litresi 80 kuruş yakıt 35-40 kuruş.....

benim araba lpg li dizele geçiş yapmayı düşünüyorduk ama bi daha düşünmek lazım. gerçi lpgyi de şuan 2,75 den alıyorum. ucuz bişey kalmadı.

dün sabah benzinliğe girdim,
elemana (pompacı demek ağrıma gidiyor) 40 tl 95 oktan dedim,
k.k. ile ödedim vs,
fişi bir aldım elime (daha doğrusu verdiler) 4,55 tl .
lan eleman dedim " ben sana 95 oktan ver demedim mi ? "
eleman " abi 95 fiyatı zaten o ?"
o andan itibaren bazılarının valideleri hakkında değerli düşüncelerimi kah yüksek sesli kah kısık sesli dile getirdim.

sonra pompacı (artık kanıksadım) abi dedi bir alet var .ıça takıyosun benzin masrafın düşüyor dedi.
kıçımızda yer bulabilirsek takarız dedim.

Milleti sömüre sömüre bizi ne hale getirdiler,alım gücümüz ne kadar düşük,her nefeste vergi vermekten,herşeye her gün zam gelmesinden,her adımda daha da fakirleşmekten baygınlık geldi artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar