Yeni Bir Topluluk 100+

80 kiloyum + 20 kiloda ağırlık takarız (korumalar,kask çelik bulduk mu, tamamdır) olmazmı abiiiiii:queen: :queen: :queen:

savaş abi şimdi yemek yiyorum yemekten sonra görüşelim:mrgreen:

smilesdragon' Alıntı:
80 kiloyum + 20 kiloda ağırlık takarız (korumalar,kask çelik bulduk mu, tamamdır) olmazmı abiiiiii:queen: :queen: :queen:

olur olurda
diğer üyelerime ayıp olar.. onlar çalışmış yedirmemişler yemişler içirmemişler kendileri içmişler başarmışlar ...sende biraz gayret göster...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul dışındaki ağır adamlar ne olacak?. Toplantılara katılamasak da, uzaktan destekliyoruz 100 küsurluk ağırları..

Sonsovalye' Alıntı:
İstanbul dışındaki ağır adamlar ne olacak?. Toplantılara katılamasak da, uzaktan destekliyoruz 100 küsurluk ağırları..

listede ve gönlümüzde olmanız yeter....:rendeer:

ekledım ya babacım...

camadan' Alıntı:
125 kg uygunmu ikinci yazışım kızıyom ha
ya babacım listeye ekleneli 1 saat oldu ..
heheheh acıktınmı ne sinir stres yapıyon ha??:queen: :queen:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar az önceki camadan kardeşimizdeki örnekte olduğu üzere.. kilolu arkadaşlarımızdaki sniri ve strese karşılık terapi servislerimiz.. başlayacaktır bizi izlmeye devam edin....HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ...TABİKİ GÖBEKTEDE SINIR TANIMAYACAĞIZ...
öhhöm.. uzana bakayım canım şuraya , gözlerin ağırlaşıyor...:mrgreen:

teror' Alıntı:
savaş abi şimdi yemek yiyorum yemekten sonra görüşelim:mrgreen:
yedinmi yemeğini canım
okeymisin 100 kıloya erdinmi??
:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Camadan kardeş meyve ile aperatif yaparsan böyle stres yapar. Bir somun ekmeği kızart üzerine tereyağı sür, yanına da yarım kilo koyun peyniri al aperatifini yap. Meyveyi üzerine, aperatfi hazmetmek için yersin. Böyle yaparsan kolestolün falan düşer, elin ayağın titrer maazallah. Hani stresin geçsin diye yağlı etli birşeyler de ye diyeceğim ama akşama iştahın tıkanır.

melihuzbil' Alıntı:
Camadan kardeş meyve ile aperatif yaparsan böyle stres yapar. Bir somun ekmeği kızart üzerine tereyağı sür, yanına da yarım kilo koyun peyniri al aperatifini yap. Meyveyi üzerine, aperatfi hazmetmek için yersin. Böyle yaparsan kolestolün falan düşer, elin ayağın titrer maazallah. Hani stresin geçsin diye yağlı etli birşeyler de ye diyeceğim ama akşama iştahın tıkanır.

EVET İŞTE BU.... :cat: BÖYLE FAYDALI TARİFLERDE BULUNUNKİ....KİLOLARIMIZA BİŞİİ OLMASIN..:queen: :queen: .. TEŞEKKURLER ARKADAŞIM :queen: :queen: :queen:

100'e soldan yaklaşıyorum. Bikaç kilo için beni kırmazsınız heralde dimi? :)

aşk olsun kırarmıyız 1 kaç kilonun lafı olmaz
yardımcı oluruz sana dombili olma yolunda...:mrgreen:

tüh be az daha girecekmişim ben bu gruba ama daha yeni 9 kilo verdim ( 1.90 boy) şu anda 84 kiloyum... :pr: şuna bak ya eskiden kilo verdim diye sevinirdim ama şimdi... :salut: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar