Yeni bir Scooter, ama hangisi?

Herkese merhaba
Bu forumdaki ilk mesajın ve aranıza katıldığım için mutluyum.
Motorsiklet dünyasına bir adım atmak için bütçeme de uygun 150cc'lik bir scooter almak istiyorum. Biraz araştırdım Kanuni Storm 150 (veya Rokko 150) almayı düşünüyorum. Sizce doğru bir karar mı ya da ne önerirsiniz?

Hoşgeldin. Yorum yapmak isterdim ama pek bir bilgim yok :)

sana tavsiyem kymco movie veya honda beat,dylan serisinden bi model olacaktır yeni başlayanlar için ideal:cat:

Bak son haftaların sürpriz fiyatla satılan nefis bir scooter'ı: Suzuki AN125

2.400 YTL filan..

Kaçrmamalısın...

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Suzuki AN125 veya Kymco Movie güzel ama çok küçük görünmüyorlar mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hoşgeldin..bence marka al senin açından daha iyidir..kymco agility 125-suzuki an 125-yamaha cygnus gibi tercihler yap..:cat:

kanuni mi çok met edilen kanuni kapından içeri sokma her gün ustaya gidersin bizim burda kim aldıysa hepsi geldiği gibi arızalı çıktı

Tavsiyeleriniz üzerine bir Suzuki bayisine gittim ve AN125HK'yı gördüm ve fotoğraflardaki kadar küçük olmadığını gördüm.

Honda Activa'ya göre daha sivil bir görüntüsü var ve fiyatı 1000 YTL daha ucuz.

Üzerine monte edilen koruma barları + 40lt bagaj kutusu + plaka-bandrol 2.600 YTL dediler.

Galiba daha uyguna bulabilirim. Suzuki AN125HK'yı almaya karar verdim, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Tavsiyeleriniz üzerine bir Suzuki bayisine gittim ve AN125HK'yı gördüm ve fotoğraflardaki kadar küçük olmadığını gördüm.

Honda Activa'ya göre daha sivil bir görüntüsü var ve fiyatı 1000 YTL daha ucuz.

Üzerine monte edilen koruma barları + 40lt bagaj kutusu + plaka-bandrol 2.600 YTL dediler.

Galiba daha uyguna bulabilirim. Suzuki AN125HK'yı almaya karar verdim, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

aynı suzuki ye bende bakmıştım.Burdada aynı fiyatı verdiler bilgin olsun diye söledim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yamaha Cygnus RS 125 ...bu motorada bak...fiyat uygun.2.000 lira

keeway den uzak dur derim anca sana !!!

zamanında çok başımı ağrıtmıştı!

Arkadaşlar adam seciğmini yapmıs hala yorum yapıyorrsunuz...

Suzuki almaya kaarar vermiş yukarda yazıyor !

küçük lastikler büyük cüsse eee
suzukinin en büyük sorunu activa gibi küçük lastik kullanması oldu
bana hiç güven vermiyo yine benimki bi nebze büyük en azından suzukinin
2 katı büyük suzuki ye yakışmadı bu motor tam bi fiyasko bence. . 150 ZC

kullanan olarak bahsetmek isterim.
kanuni storm 150 kullanıyorum arkadaşım. 3000 km'yi yeni geçtim. temmuzdan beri her gün üzerindeyim. her yola gitti. yaylaya bile çıktım.
her gün serviste falan değilim. sadece bakımlara gittim. bir iki sefer de fren müşüründe basit sorunlar olmuştu ondan dolayı gitmiştim. ve yaygındır kanuni servisi.. ve sonuçta yıllardır bu piyasanın içinde adamlar. asla bir mondial değildir unutma.. bir gün kepengleri kapatıp gitmezler.

bu şık bir scooterdır ayrıca. direksiyon (gidon) kasadan ayrı olmadığı için komple bir görüntüsü var ve iricedir biraz.

sonuçta üst sınıf bir motor olmasa da tercih edilen bir motordur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar