Yeni Bir Motosiklet Filmi: WILD HOGS

Ghostrider sinemalarda çoktandır oynuyor. Yakında VCD'side çıkar. İnternetten indirip seyrettim fakat hiç umduğum gibi çıkmadı. Tam bi fiyasko umarım buda ghostrider gibi olmaz.

arkadaşlar acayip komik bir filim bu alman kanalarda filim yapımını izledim

çok komik tavsiye ederim bede dört gözle bekliyom filimi gelsin izicem :mrgreen:

güzel film keyifli ama herşeyi boşverin harley davidson motosikletli abiiiiiiii:queen:

30 nisan Pazartesi sabah Ankara Ankamall'de ilk matineye gittik. çok keyifli motosiklet ve komedi bir arada. ayrıca orta yaş bunalımındaki ailelere de mesajlar içeriyor. motosikletler harley. dolayısıyla destek söz konusu. ama çetelerin motorları OCC . İlk sahnede Baba Paul ve küçük Paul'de rol almış. Eşim ve ben çok güldük. keyifliydi. Birde ilk seans indirimi var. bütün gün ölmüyor. öğleden sonra yapılacak gezilecek çok zaman kalıyor.
bir daha izlemek istermiyim: Zor.

Filmi çok beğendim ,eğlenceli ve komik.güzel vakit geçirdim.Tavsiye ederim.

ghostrider benim içinde tam bir hayal kırıklığı olmuştu...
ama bu filmin,2hafta önce dvd sini seyrettim,görüntü iyi değildi ama film çok güzeldi,sinemayada gidip tekrar seyredeceğim...
komedi-macera şiddetle tavsiye ederim :cat:

film dün akaşm gittim. motosiklet sahneleri çok güzel evet harleylerin müthiş sesi, adamlarım gittikleri yollar insanı gaza getiriyor ama filmin senaryosu çok hafif. kemal sunal filmi tadında sahneler var. indirimli seans 5 ytl. gidilir.

Güzel filme benziyor şuan indiriyorum gece izleyip yazarım buraya fragmanları filan çok eylenceli filme benziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar