Salcano wolf 125 ide ekle listeye :cat:
Salcano wolf 125 ide ekle listeye
İyi günler, 3.500 tl ye kadar bütçem var, tabi kask falan dahil. Çinli sıkıntım yok yeterki yolda bırakmasın. 2.el de olur ama modeli düşük olmassa iyi olur. Teşekkürler..

:cat:
Bencede Salcano Wolf çok mantıklı. "0"km bile uygun fiyatlarda, neredeyse hiç şikayet duymadığımız bi motosiklet. 2000 TL gibi sıfır tadında bulunabilir, sıfır alırkenki giderler olmaz, sana motosiklet kullanmayı keyifle öğretir...
Özellikle başlangıçta motosiklet kullanmaktan keyif duyman için kendini güvende hissetmen çok önemli, geri kalan paranın tamamını (1-1.500 TL ) ekipmanlarını eksiksiz temin etmeye ve olabildiğince üst düzey ekipmanlar almaya harcarsın.
Bu şekilde pay edersen emin ol TVS,Honda,Yamaha alıp geriye kalamayan bikaç lira ile sadece basit bi kask alabilmiş birinden kat kat fazla keyif duyarsın. Dar bütçe ile aldığın ekipmanlar gibi işi bitmez, sonraki motosikletlerinde de rahatlıkla kullanabilirsin.
Motosiklet önemsiz demiyorum ama bana göre ekipmandan sonra gelir, ki bahsettiğimiz motosikletin çok sayıda kullanıcısı mevcut, bildiğimiz kadarıyla gider, durur, zırt pırt sorun çıkarmaz... Bende bi araştır derim :cat:
[url]http://n1305.hizliresim.com/19/j/n3uu8.jpg[/url]
başlık baya sakat olmuş onu bi admin el atsa iyi olur.yeni bir motor adayına motor önerisini görünce aklımda lezbiyen bi ilişki çağrıştı![]()