Yeni Bir İki Tekerlek Sevdalısı - İstanbul

Tüm motosiklet.net ahalisi, selam. Ben Melih, 23 yaşındayım. Kimya mühendisiyim, yeni mezunum :cat: İstanbul'ya yaşıyorum.

Yaklaşık 4 senedir motor sevdalısıyım, ancak daha öncesinde nasip olmadı. Sabrettim, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, bu hafta ehliyetimi alıyorum :flower:

6 senedir araba kullanıyorum ancak trafik, yakıt.. Olmuyor, en azından istanbulda işkence. Ve 2 teker üzerindeki özgürlük hissi.. Bir kez artçı olarak motor üzerinde bulundum ve hastalığı kaptım. Bu hafta ise motorumu alarak tedavi olacağım :thumleft:

Motorsikletten beklediğim tabiki zevki, sonra ekonomikliği ve pratikliği. Biraz risklerinden dolayı korkmuyor değilim ama bu işi ciddiye alıyorum ve çok dikkatli olacağımı biliyorum. Hızla hiç işim olmadı.

Bundan sonra aranızda olacağım ve umarım yararlı bir ilişki olacak. Önümüzdeki etkinliklerde görüşmek üzere :king:

3 gün önce buraya gelmiş ve ilk motorunu da bugün saat 12:30'da teslim almış biri olarak belki bana düşmez ama yine de ilk ev sahipliğini ben yapayım: hoşgeldiniz... kazasız belasız güle güle kullanın :)

hoş geldin 15 bg i geçmeyen bir şeyle başlamanı tavsiye ederim hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar