Yeni bir başlangıç

Merhabalar adım Emre. Bu siteyi bir suredir takip ediyorum ama daha yeni kayıt oldum. Aranızda olmaktan mutluyum umarım sitenin yararını görürüm.. Nyse hikayeme geçiyim:
Yaklaşık 3 senedir motor kullanıyorum. Ama sadece tatile gittigimde kiralayıp birkaç hafta tadını çıkarabiliyorum. Tahmin edersinizki zaman geçtikçe bu bir tutku haline geldi. Bende bi sene öncesine kadar aileme bir motosiklet istedigimi söledim yanlız ailem ne yazık ki motor kullanmama şiddetle karşı çıkıyor. Motosikletin aslında dogru kullanım ve ekipmanlarla çok güvenli ve özellikle bu istanbul trafiginde çok rahat olduğunu defalarca anlatmama rağmen fikirlerini bi türlü değiştiremedim. Bende onlardan gizli para biriktirip bi motor almayı planlıyorum. Tahminlerime göre eylül ayında yaklaşık olarak 3 milyarım olacak. Ne marka olacagına aşagı yukarı karar verdim (suzuki gs 500 ya da o ayar bişey) ama yine de tavsiyelerinize açıgım. Yanlız asıl sorun satın aldıktan sonra başlıyıcak sanırım. Çünkü motoru aldıktan sonra aileme nasıl kabul ettiricem bilemiyorum. Zorla da bu iş olur mu bilemiyorum. Bu arada yaşım 22. Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum. ii gezmeler

bence ufak bi motor al böylece kabul ettirmesi daha kolay olur trafiğe çözüm için falan dersin sonra büyütürsün gs500 kesin korkutur gözlerini maximum ybr falan derim ben hatta scooter imkan varsa hayabusa al tabi hoşgeldin bu arada

boy

@Warfare ve @efrasyan

İkiniz de hoşgeldiniz. Gezilere bekleriz...

hoşgeldin. bence şimdilik ufak bir model düşünebilirsin. Ybr olabilir ama super sport falan düşünüyorsan honda cbr 125r yi bir incele hiç fena diil.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hoşgeldin
motoru yaza girmeden almaya bak bu işin tadı yazın çıkıyor.

:rendeer: Hoşgeldin
bence al motoru kredi karımla bir çekilişe katılmıştım ben kazanmışım de at mı diyecekler bin bari

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
dostdark' Alıntı:
bence al motoru kredi kartımla bir çekilişe katılmıştım ben kazanmışım de at mı diyecekler bin bari
çok güzel bir yalan :) bunu geliştirelim:
motosiklet fuarına gittim orada bazı etkinlikler vardı ben de katıldım ve çekilişle bunu kazandım :cat:
tamam bulunmuştur mazeret.
ama baban nasrettin hoca gibi yaparsa yandın
-para ne oldu
hani etbuysa kedi nerde kedi buysa et nerde hikayesi varya :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar