Yeni bir başlangıç, yeni bir hayat.

Merhabalar;
Hayatıma yeni bir şey katıp; yapmam dediğim şeyi yaptım ve CBR 125 R 2011 Turuncu limited edition sınıfından motor aldım.
motorda zevkler farklı tabi ki; fakat istemiş olduğum öncelik görüntüydü ve motor beni fazlasıyla teselli ediyor...
Daha önceden scohoter bile kullanmadım. ilk deneyimim oldu. motorumu 01.10.2014 tarihinde aldım.
çalıştırmayı bile bilmiyordum. 4 arkadaşım alınca; 5.si olayım dedim :)

yaklaşık 2 aydır, mahalle arası nadiren cadde arası motorumu sürüyorum. malum önümüz kış zaten yatacak motor :)
balangıç için belki abartı diyebilirsiniz, fakat cbf150 den daha rahat gibi geliyor bana. hafif olması, ve kolay tanımak bakımından ideal olduğunu düünüyorum ki, burada ki ustalar daha iyi bilirler.

kendimi tanitayım;
adım ; Atilla
Soyadım ; Topal
20 yaşındayım Eylül 17, 1994 tarihinde üsküdar'da doğdum
20 yıldır istanbul da yaşıyorum. Giresunluyum.
istanbul/sancaktepede oturuyorum.

bundan sonra ki yapılan tüm motorcuların toplanma esnalarında ( buluşma ) beni görebilirsiniz
Herkese Merhabalar :)

Moderatör
Hoşgeldin Atilla.
Malum kış, eve kapandı çoğumuz. Etkinlik için biraz beklemen lazım :)

Hayırlı olsun kırmızıda bende var başlangıç için abartı değil 3-5 ayda bisiklet gibi oluyor altında.

Hoşbuldum, Teşekkürler Amin.
bilmiyorum ben 2 aydır 116km yi geçmedim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız . :)

Hoşgeldin Atilla, havalar düzelsin de bir etkinlikler olur sanırım.

Hoş buldum arkadaşlar,
evet kendimi ağırdan ağırdan alıştırıyorum. çünkü malesefki refleksim hiç yok. internetten çok fazla frenleme videosu izledim ama olmuyor. yani yapıyorum fakat o an ki esnada panik ile frene aşırı asılıyorum ve buda aldıktan 1 hafta sonra 50km de giderken motorla birlikte yatmama sebep oldu. Allaha şükür bir şeyim yoktu. motorumuda servise götürüp hemen baktırdım onunda sadece ön sol grenaj çizilmiş onun dişinda birşeyi yok.
ama daha kötüde olabilir di, bu sebepten dolayı kendime refleks konusunda güvenmiyorum. bir süre daha 100'ü geçmemekte kararlıyım. frenlemek,durmak,refleks bunları öncelikle başarmam gerekiyor... emniyet şeridinde bile 30 km ile gidiyorum dengesizin birisi sağa girmesin diye...

tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar,
hoş buldum.
bekliyorum etkinlikleri inşallah beni de taniyacaksınız :)

Çevrende trafiğe kapalı herhangi bir alan var mı? Ağırdan alarak biraz pratik yapmak iyi gelebilir. Yavaş hızda dönüş, kalkış, fren, kendinden daha emin olmak için pratikler yani.

Tavsiyen için teşekkürler Darkin,
Fakat çok fazla yaptım. istediğim yerde istediğim gibi durabiliyorum. fakat bir anlık olunca malesef işler değişiyor

hsk

Öncelikle hayırlı olsun benimde almak istediğim motor kaça aldınız acaba. Sancaktepe motor için oldukça boş yolları olan bir yer kendinizi geliştirmek adına fazlasıyla imkanınız olur.

Eğitim konusunda 7 senedir süren arkadaşım hafta sonları pazar günü yardımcı oluyor bana sağolsun
Teşekkürler
ben motoru bedava aldım 5,500 TL ye aldım ve 19,000 de idi. motoru bağırtmamış bile o kadar temizdi. (tabi bana geldikten sonra öyle olmadı pek :) )
ama lastikler değişecek,zincir değişti,20,000 bakımı yapıldı onlarda 1000 TL tuttu :)

Teşekkürler toprağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar