yeni bir alış veriş sitesi buldum

Fiyatlar türkiyenin altında, avantajlı ürün çok, kampanyalı ürünler var, işin garip tarafı kargo ücretleri diğer sitelerden çok daha ucuz misal 9 dolarlık bişey aldınız, 1 dolar kadar kargo ücreti oluyor. Türkiyede 50 60 tl den aşağı bulamayacağınız telefon tutucular sitede 9 dolar gibi fiyatlara satılıyor. Belki tek tük malzemeler için anlam ifade etmiyor fakat çoğumuz tek parça için sipariş vermiyoruz, aldığımızda 3 5 parça ürün alıyoruz. Bence ebay, alibaba gibi sitelerden çok daha avantajlı kargo ve fiyatlar konusunda.

Önce kendisi alıcak sonra söyleyecek, sırf stok sıkıntısı olmasın diye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yalvaralımmı ne istiyosun? Neyin peşindesin?

:) biraz meraklandırayım dedim sitenin linkini atıyorum şimdi http://www.lightinthebox.com/tr/ site tamamiyle türkçe, çinliler türkler için çevirmiş

images

bu siteyi motosikletim için usb li telefon şarj cihazı ararken buldum. Türkiyedeki fiyatlar 50 tlnin altında değil fakat sitede 6.99 dolara satılıyor kargo ücretimi ? 1.5 dolar ve paypal şartı yok kredi kartıyla da alışveriş yapabiliyorsunuz, tabi kargo gelişi satıcının yerine göre değişiyor

pek bise yok sitede sadece aksesuar sitesi gibi geldi bana

bi kamera telefon ne bilim işte yok

Bence sen aliexpresste iyi araştırma yapmamışsın. Sadece benim gördüğüm 3-4 çeşit ürünü aliekspressten daha uyguna alabilirsin.

Hem ücretsiz çin kargolarıyla geliyor hemde kargo ücreti istiyo hemde 18 gün kargo bekle :cherry:

Son düzenleme:
Kardeş burda yatak takımı koltuk takımı falan satılıyor emınmısın motor forumu ıcın yararlı bısı olduguna

http://www.ebay.com/ dan gerisi yalan dostum. Aliexpress gibi sadece çin ürünlerine de hitap etmiyor. Çinlilerin ilanlarıda mevcut avrupa ülkerinden orjinal ürünlerin ilanlarıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar