yeni bi mont aldım sizce işe yarar mı

forumda gezerken gözüme sağ üstteki reklamlar takıldı dur dedim girmişken şunlara bi tıkliym admine para kazandırırız belki açtığım sayfalardan birinde bi mont gördüm çok hoşuma gitti işi gücü bıraktım ofisden çıktım atladım motora ortaköy hudsona gittim aldım montu acaba işime yarar mı ne kadar işime yarar bide size soriyim dedim

http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-HL-Robocop-Bay-Deri-Ceket.html

benim üstümde de böyle duruyo :D

sizce işime yarar mı (apaçi gibi normal montla motora binen biri olarak)
dipnot: eski korumalıklı montum çalındığı için normal montla biniyodum:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Üstündekinin deri ceket olduğunu düşünürsek bence bol durmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaramaz mı hocam 1.55mm deri kalınlığı var 600 liraya hiç bişey hayırlı olsun yakışmış

Hocam kusura bakmada insan bir araştırır ondan sonra alır :queen:
Hayırlı olsun,Allah işe yarayıp yaramayacağını test ettirmesin.. :cat:

:D benim ebat küçük yani yapcak bişey yok kış içliğini söktüm öyle çektim fotoğrafı XSmall beden olduğu halde bol durduğunu düşünürsek siz hesaplayın ne kadar ufak tefek olduğumu

Kalın gıyın ıcıne mumkunce. Ve eldiven alsaydınız parmaksız eldivenle kullanmıyorsunuz dimi motoru?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Beden ölçülerinizi yazabilir misiniz ? Montu beğendim ama genelde xs bile büyük geldiği için bu montun bana olacağını hiç sanmıyorum :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
mont hem korumalı hemde deri, içiniz rahat olsun hudsonun ürünlerinden kullanıcıları memnunlar... ama hakikaten bol olmuş ya :) kas yapın biraz

hudson kullanıyorum bende 2,5 yıl olucak nerdeyse 1-2 fermuarının bozulması dışında çok memnunum.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Montu bilmemde o kask nedir yahu. Çiçekli böcekli..

Ordan burdan ruzgar almıyosaa, bir de rahatsan... Gerisini boşveeer!
Bilek ve boyun gerektiğinde sımsıkı kapatabilmeli..
Beden uydurmak bazen zor oluyor. Özellikle de konfeksiyon standartlarında bedene sahip değilseniz.

HAYIRLI OLSUN GUZELMIS MONT ..

Bende almayı dusunuyorum ama bırazcık daha uygun fıyatlı 350 tl gıbı max . tavsıye varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar