Yeni Benelli modelleri ortaya çıktı. Tornado 500 & BKX 250

Benellli sıra dışı tasarıma sahip Tornado naked twin 500 modelini EICMA motosiklet fuarında tanıttı.

Motosiklette diğer '502' Benelli modellerinde kullanılan motor yer alıyor.

2023 Benelli Tornado Naked Twin 500 modelinde göze çarpan ilk şey ön tasarım detayları oldu.

Dikey olarak yerleştirilmiş iki bölmeli LED farın yanında iki köşeli şekilli LED DRL ile çok çarpıcı bir görünüme sahip oluyor.

2ydCVT.jpg

EHafbw.jpg

AEkSmq.jpg

bRon1o.jpg

Benelli BKX 250 & BKX 250S

Benelli tarafından tanıtılan ikinci yeni motosiklet BKX 250 modeli oldu. Hem ideal bir başlangıç ​​motosikleti gibi görünen, hem de macera motoru tarzı ile çok yönlü tek silindirli bir model ortaya çıkmış. BKX 250 yol ve arazi kullanımına yönelik olsa da, modern çizgileri ile spor bir tasarıma sahip.

rQaI1B.jpg

YGMHdA.jpg

Z2T7lL.jpg

WJBxb5.jpg

aYYtPv.jpg

Aonux3.jpg

Yenilenen Benelli TRK 702 & TRK 702X

Yeni Benelli TRK 702, TRK 702 X macera yol motorları EICMA'da görücüye çıktı.

Vj0swI.jpg

cYcNhV.jpg

yVqHms.jpg

DJAfB7.jpg

Ekli dosyalar

• tornado-500-twin-benelli.jpg
    tornado-500-twin-benelli.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 19,306

F54

ne yapıyorsun benelli beyy
trk bildiğin triumph tiger olmuş ama kopya ama kolon yavaş yavaş adamlar motosiklet yapmayı öğrendi be

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
benellinin malzeme ve işçilik kalitesine bayılıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gagalı olmasına rağmen Trk hakikaten çok güzel gözüküyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Biraz fazla gösterişli, fazla detaylı buldum ben bu modelleri; kör göze parmak olmuş.

Sadelik daha güzel bence; estetiği küçük detaylar ve dokunuşlarla vermek vs...

Sanırım yaşlandım!

TRK modelleri yine ağır tarafta tabi. 752s akıl ötesi fiyatından sonra gelmeleri çok ihtimal dahilinde değil.
İki yıl önce getirdikleri ürünleri satmaları lazım önce. Tornado 500 bire bir Leoncino alt yapısına sahip. Sorun çıkarmaz.

BKX 250 bitmemiş gibi biraz. Onun dışında TRK 800 ve 700 ' e bayadır çalışıyorlar.
Ama bu seviye de Yamaha dışında elektronik destek olmayan makine kalmadı.

Yamaha' nın tracer' a ve T7' ye elektronik destek getirmemesinin tek sebebi. CP2 bloğunda on binlerce üretmiş olması.
Zaten CP2 ye tcs - power select gelmeden, Elektrikli motosikletlere geçmiş oluruz :D

TRK800 ve TRK700 temelde Benelli 752s' bloğunu kullanıyor. Ama o fiyata satılan rakiplerde. Viraj abs' si ve güç modları gibi çok fazla
kullanıcı dostu özellik var. Araştırdığım kadarıyla Benelli bu 2 makineye sadece ABS ve Isıtmalı elçik koyabilmiş.
Sıfırdan yapılan motorlar için ayıp gerçekten.

4-5 yıldır TRK502/TRK502X çok ciddi satıyor öte yandan Avrupa' da. Belki de hafif olmalı diye biz çok ısrar ediyoruz. Ağır makineler Virajda
çizgide iyi tutunuyor. Ama virajlar ard arda gelince çok hantal kalıyor. Birde trafikte dur kalk ağır ve yüksek motor her zaman zor olur.

Geleceklerini çok sanmıyorum. Gelseler bile ben tercih etmezdim. Şu sıralar bizim ülkede CFmoto çok daha özenli ve planlı büyüyor.
Bizim ülkede ki Benelli temsilcileri hala buzdolabı satan bayilerden ibaret.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Benelli'nin Türkiye'deki fiyatlandırma konusuna çok çalışması lazım. Bu konuda bir şeyler öğrenmezseler hiç getirmesinler.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bkx dönüşememiş decepticona benziyor. Transformasyon yarım kalmış.

Adamlara helal olsun. 30 yılda geldikleri seviyeye bak. Bundan utanması gereken bir ülke var ama neyse işte...

Benelli kalitei veya değildir, sevenide sevmeyenide vardır. Ben çok sevmiyorum ama trk50x'de eski modellerde aşağıda kalan egzoz çıkışı eleştirilmişti, sonraki versiyonda bir enduro'da olması gerektiği gibi yukarı aldılar.

Sanıyorum kullanıcı geri dönüşlerini/eleştirilerini dikkate alıyorlar. Aklıma yerli toplama markalardan biri geldi hemen ama neyse..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar