Yeni bebeğimin fotoları burada Gv 650

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar baktım fotolara. Egzoz ağır kaçmış be. Biraz daha ince olmalıydı gibi geliyor. Göstergeye bayıldım. Postmodern bir hava katmış alete.

Metalci motoru. Kültürü?

Göstergeler vs; cruiser tipleri var. mesela adeleli erkek vücuduna benzeyen muscle cruiser. classic cruiser, sport cruiser ve bunun gibi futuristic cruiser lar. tabi bunların üzerinde daha çok metal yada laytı rock kültürüne sahip kişiler sırıtmıyorlar. ama kimse çıkıpta size bunu anlatmaz o başka. yok polemik çıkar yok bozulurlar. e geldin bilmem hangi yaşa. bu kültüründe bir parçasısın (rock-metal ve onun ulaşım aracı olan cruiser). bir halta yarayalım değilmi?

Yalnız çift ekzoz çıkışlı olsa daha bi hoş dururdu diye düşünüyorum

bir de püskül sallandıralım classic cruiser lardaki gibi. bu tarz motosikletlere ait 100 kadar fotoğraf toplayıp incelersek yazılanlar özümsenir. gerçi site komple cingöz.:) herkes çoktan anladı ben uğraşmiyim artık. :bounce:

son olarak kazasız belasız kullan canım kardeşim.

pekiala kısa olsun diye sıkıştıra sıkıştıra anlaşılmaz bir hale geldi galiba biraz daha açalım yazıyorum...

tamam ekleyelim;
gv650 okunuşu "fütüristik krusr" olan bir motosiklet. futuristic örnek olarak bilim kurgu filmlerde kullanılan aletler, araçların tarzı. gelecek, geleceğe dair tarzı barındıran anlamında. gv650 bu tip bir cruiser. klasik amerikan cruiser'ının bilim kurgu filmlerde yer alabilecek görünüm ve mantıkta yapılmış olanı. çok uç bir futuristic yapıda değil. orta karar bir futuristic motosiklet.

elbetteki ben teknolociğim abi diyecek. göstergeler zaten böyle olmak durumunda. far kesinlikle böyle olmalı. tutupta benim classic cruiser'ımdaki farı buna takamazsın. egzost da uymuş. illaki beyenilmiyorsa yine futuristic crusier far ve egzostları arasından seçim yapıp değiştirme şansın var. harley davidson road king modelinin klasik farını çok güzel bulabilirsin. ama buna takamazsın. race veya enduroya takamayacağın gibi!

konu aslında bundan çok daha geniş ben uzatmadan mümkün olduğunca izah etmeye çalışıyorum umarım başarmışımdır.

mesaja ikinci ekleme;
işte classic cruiser'ın daniskası http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15944
bu bir indian. zaten cruiser'da üç marka var. en eskisi yada hası diyelim indian. en büyük kitleye sahip harley ve en kaliteli olan titan.

futuristic cruiser örnek

motor güzel.. egsoz baya büyük ama soba borusu gibi....:)

Şey lautreamont kızma ama bir şey diicem :(
aracın adı Aquila yaw Aguila diil, imzanda yanlışlık olmasın istedim sadece...

Benden de bir GV 650 (favori rengim koyu gri)

GV650sil_2.jpg

Bu arada Krom Tim Cameron'un tasarımı gerçeğe dönüşmek üzere benden söylemesi :)

Ben de fütüristik cruisercıyım yaw :cat:

Gördüğüm en güzel fütüristik cruiser Suzuki G-Strider:

albumSuzuki%20G-Strider_pic.php.JPG

ledo' Alıntı:
Valla ben tek kelime anlamadım dersem yalan olmaz :silent: :silent:

Al benden de o kadar :) ben bir şeyleri anladım şu hayırlı olsun kısmını :)

G-Strider' Alıntı:
Şey lautreamont kızma ama bir şey diicem :(
aracın adı Aquila yaw Aguila diil, imzanda yanlışlık olmasın istedim sadece...

Benden de bir GV 650 (favori rengim koyu gri)

GV650sil_2.jpg

Bu arada Krom Tim Cameron'un tasarımı gerçeğe dönüşmek üzere benden söylemesi :)

Ben de fütüristik cruisercıyım yaw :cat:

Gördüğüm en güzel fütüristik cruiser Suzuki G-Strider:

Yanlışlık yok dostun İngilizce yazılışı Aquila İspanyolcası Aguila ve her ikisi de aynı kapıya çıkıyor bir Kartal türü :) Uyarına teşekkürler.

Son düzenleme:
iki tekeride yolldan kesilmesin kardeşim.ne senin nede bizlerin canının yanmaması dileğilye hayırlı uğurlu olsun...

KROM ' a atfen evet hocam doğru diyosun her gidonu yüksek alet, her kromajı bol makina choopher diil kendi içinde ayrılır ve evet TİTAN ya kralını tanımam

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ama egzos harik BİRŞEYE BENZİYORR GÜLE güle kullan hocam

bazen25' Alıntı:
KROM ' a atfen evet hocam doğru diyosun her gidonu yüksek alet, her kromajı bol makina choopher diil kendi içinde ayrılır ve evet TİTAN ya kralını tanımam

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu arada, ülkemizde Benjamin (Orjinal adı: Moero! Top Striker) adıyla bilinen japon futbol çizgi filmindeki Aquila (Akula/Kartal) vuruşu aklıma geldi!!

Hey gidi günler hey :p

Sözlükteki efsanevi Benjamin çizgi filmiyle iligili konu başlığı:
show.asp

show.asp

ya da

series.php3

ecoledeschampions.jpg

Bir de Hyosung Gv 650 Aquila (Aguila) (Yine koyu gri)

GV650Stor4

Analog gösterge + sissy bar + çift egzost bence chopper kavramı bunları içermeli yine de güzel alet ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar