Yeni başlıyorum yardımcı olur musunuz???

Öncelikle merhaba değerli motosiklet.net sakinleri =)

Motor kullanmaya yeni başlayacağım ve okula gidip gelmek için scooter almayı düşünüyorum.1-2 günlük araştırmalarıma göre bana en uygun ve

en hesaplı olanı mondial gibi geldi ancak modeline karar veremedim sizlere sormak istedim.

Benim 150 ZAT hoşuma gitti sizler ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
zat görünüşü felan cok güzel . iyi bi makıneye benziyo . tercihin ola bilir .

illa scooter istemiyosan ve sadece okul ew veya ufak tefek işler icin kullanacaksan vitesli bi model

honda cgl 125 önere bilirim.

aklıma geldikce yazarım daha kardeş bide boy kilo vs belirtirsen ona görede arkadaslar yardımcı olacaktır sana

bütçe ne kadar ?
Mondian kununi vs çin malları sağlam olmaz yolda bırakır çok nazik kullanman gerekir onuda öğrenci adam yapamaz o nedenle ne yap yap japon kore yada avrupa malı al :cherry:

zat görünüşü felan cok güzel . iyi bi makıneye benziyo . tercihin ola bilir .

illa scooter istemiyosan ve sadece okul ew veya ufak tefek işler icin kullanacaksan vitesli bi model

honda cgl 125 önere bilirim.

aklıma geldikce yazarım daha kardeş bide boy kilo vs belirtirsen ona görede arkadaslar yardımcı olacaktır sana

çok teşekkür ederim :D bu arada boy 1.84 kilo 64 :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

bütçe ne kadar ?
Mondian kununi vs çin malları sağlam olmaz yolda bırakır çok nazik kullanman gerekir onuda öğrenci adam yapamaz o nedenle ne yap yap japon kore yada avrupa malı al :cherry:

bütçe maksimum 1000 lira 1000 liranın üzerine çıktığım zaman scooter değil chopper düşünürüm...
Senin önerebileceğin bir model var mı sağlam olan?

bende okula gidip gelmek için 1 haziranda asya 150 t1 aldım okul derken pikniğe denize
oraya buraya gitmeye başladım o zaman da scooter yetmedi. 5 ağustosta sattım
şimdi cruiser bakıyorum. eğer viteslerle sorunun yoksa vitesli bir motosiklet bak
şehir içi - şehir dışı istediğin gibi gezersin ama scooter alıcam diyorsan önce japon markalarına bak
onlara paran yetmiyorsa mondial ya da asya bakkabilirsin. parçaları çok ucuz

bende okula gidip gelmek için 1 haziranda asya 150 t1 aldım okul derken pikniğe denize
oraya buraya gitmeye başladım o zaman da scooter yetmedi. 5 ağustosta sattım
şimdi cruiser bakıyorum. eğer viteslerle sorunun yoksa vitesli bir motosiklet bak
şehir içi - şehir dışı istediğin gibi gezersin ama scooter alıcam diyorsan önce japon markalarına bak
onlara paran yetmiyorsa mondial ya da asya bakkabilirsin. parçaları çok ucuz

teşekkürler
ben de biliyorum bir süre sonra sadece okula gidip gelmekle kalmayacak devamında şuraya buraya derken scooter yetmeyecek bana chopper olarak 250 mct düşünüyorum senin önerebileceğin bir model var mı?

Hussar al temiz bi tane kanuni mondial asya tarzı markalarda en sağlam modellerden birisidir .

teşekkürler
ben de biliyorum bir süre sonra sadece okula gidip gelmekle kalmayacak devamında şuraya buraya derken scooter yetmeyecek bana chopper olarak 250 mct düşünüyorum senin önerebileceğin bir model var mı?

ben yaklaşık 2 - 3 haftadır araştırıyorum. 250 mct buldum 6000 km de pazarlık yaptık motoru kullandım çekişi güzel rahat sayılabilecek bir motor ama
titreşim beni çok rahatsız etti onun için V motorlara yöneldim şimdi bisan roadstar, borelli ledow 250 bakıyorum. Benim bütcem 2000 lira civarı
eğer daha çok paran varsa hyusong 250 gv, yamaha virago ya da nispeten daha ucuz keeway super shadow 250 bakabilirsin. Bunların hiçbirini
kullanmadım ama 2- 3 aydır internette okumadığım forum kalmadı kullanıcıların % 90 ının önerdiği motosikletleri önerdim sende forumlarda biraz dolaş.
senle aynı sorunları olan insanlar çok fazla. kesin yararlı birşeyler bulursun

ö.m atdım kardeş ordan ulaş bana

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

ben yaklaşık 2 - 3 haftadır araştırıyorum. 250 mct buldum 6000 km de pazarlık yaptık motoru kullandım çekişi güzel rahat sayılabilecek bir motor ama
titreşim beni çok rahatsız etti onun için V motorlara yöneldim şimdi bisan roadstar, borelli ledow 250 bakıyorum. Benim bütcem 2000 lira civarı
eğer daha çok paran varsa hyusong 250 gv, yamaha virago ya da nispeten daha ucuz keeway super shadow 250 bakabilirsin. Bunların hiçbirini
kullanmadım ama 2- 3 aydır internette okumadığım forum kalmadı kullanıcıların % 90 ının önerdiği motosikletleri önerdim sende forumlarda biraz dolaş.
senle aynı sorunları olan insanlar çok fazla. kesin yararlı birşeyler bulursun

yeni başlıyan biri icin bu ccler cok bence . daha motor üstüne oturmadan 250 likle başlarsa sonu ya yatak ya toprak olacak .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar