- Konu Yazar
Motorsiklet.net yeni kayıt oldum aranızda henüz çok yeniyim, herkese öncelikle merhaba demek istiyorum. Kazasız, belasız sürüşler...
Hemen aklımdakileri yazayım
Çok uzun yıllardır aklımda olan motor tutkumu artık gerçekleştirmek istiyorum. Tabii bunu şuanda tek başıma başarmam imkansız. Siz değerli Motorsiklet.net üyelerinin yardımına ihtiyacım var. Çok absürt şeyler yazabilirim şimdiden affola...
Şuan Cross tarzı bir motor düşünüyorum. Şehir içerisinde genellikle yakın mesafelere kullanmayı düşünüyorum çok fazlada binip dolaşacağımı zannetmiyorum.
Öncelikle uygun birşeyle başlayıp bir süre motor kullanmak istiyorum ve devam etmeye karar verirsem daha iyi motorlarla devam edeceğim.
300TL ye kadar birşeyler düşünüyorum bildiğim kadarıyla ekipmanlar da oldukça pahallı onlara da ayrı bir bütçe ayırmak gerekecek.
Vücut ölçülerinin de motor seçiminde etkili olduğunu okuyorum yazdıklarınızdan onlarıda yazayım; boy: 187 kilo 88 civarı
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, heyecanla yorumlarınızı bekliyorum
Hemen aklımdakileri yazayım
Şuan Cross tarzı bir motor düşünüyorum. Şehir içerisinde genellikle yakın mesafelere kullanmayı düşünüyorum çok fazlada binip dolaşacağımı zannetmiyorum.
Öncelikle uygun birşeyle başlayıp bir süre motor kullanmak istiyorum ve devam etmeye karar verirsem daha iyi motorlarla devam edeceğim.
300TL ye kadar birşeyler düşünüyorum bildiğim kadarıyla ekipmanlar da oldukça pahallı onlara da ayrı bir bütçe ayırmak gerekecek.
Vücut ölçülerinin de motor seçiminde etkili olduğunu okuyorum yazdıklarınızdan onlarıda yazayım; boy: 187 kilo 88 civarı
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, heyecanla yorumlarınızı bekliyorum