Yeni Başlıyorum sizce küçükmüyüm ?

Merhaba , ben 17 yaşında boyum 1,75 55 kiloyum henuz 17 doldurmadım önümüzdeki ay yani nisanın 26sında dolduruyorum
tam bir motor hastasıyım başlangıc için Hyosung GT 250 R öneriyorlar ilklerde kawasaki yamaha tarzı motorlar almayı b
pılanlıyordum sızın tavsıyelerınızle bundan vazgeçtim başlangıc motoru olarak bunu almayı dusunuyorum . dedıgım gıbı 17 yaşıma nisanda gircem 1995 liyim 17 me basar basmaz ehliyet alabilirmiyim . para hazır ehliyetimi alıralmaz motorumuda alcam temiz 2.el motor alıcam lütfen yardımcı olurmusunuz ?:silent:

Moderatör
Heyecanli kardesim, siteyi bol bol takip et. Cokca oku, fikir edin. Acele karar verme. Motorunu alinca trafige kapali alanlarda bolca pratik yap. Egitim alabilirsen, egitim al. Kaskini, montunu, eldivenini, dizligini al. 17 yasindayim, ama cocuk degilim diyebiliyorsan Hyosung ile baslayabilirsin. Ama cok dikkatli olmak ve uslu durmak kaydiyla :)

Küçük olduğunu söylemem kardeşim ancak devletin ehliyet vermek için belirlediği yaş sınırı 18...

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
Forza250-cygnusL
17 nin bitmiş olması lazım ehliyet alabilmen için....

Forumu 2 gündür geziyorum ve gezmeyede devam edicem ehliyet konusuna gelirsek ehliyet almadan motor almaya çalısıyorum ozamana kadar erdem'in sölediği gibi trafiğe kapalı alanlarda sürüş testleri yapıcam asla en kısa zamanda almak istiyorum inşallahda alırım tekrar saolun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar