Yeni başlıyorum öneriniz varmı

Yeni başlıyorum istediğim motor cross kuba black cat istiyorum ne diyorsunuz

Sene 1992 ilk motorum buydu..

IZS Planet..
Kendisi yanlışım yoksa 1972 model felandı.

izh_Jupiter2_400.jpg

Motosikleti
Tvs Jupi
Hayırlı olsun şimdiden.

Black cat kullanma imkanın oldumu acaba ? Veya Cross/Enduro tarzı ?

Ne tarz olursa olsun az da olsa kullanıp denemekte fayda var.

Ağırlıklı kullanım amacı nedir ?

İhtiyaçlar nedir ?

Bütçe nedir ? Ehliyet tecrübe var mı ?

Şehir içi kullanımda 150cc motorlar ne sunuyorsa bu da aynı şeyleri sunuyor.

Yüksek ve amortisör sisteminden kaynaklı yollardan kaynaklı bozuklukları gayet iyi abzorbe ediyor.

Hızı zorlarsan 100, depo 5lt yani en fazla150km sonra benzin almalı, ben her 100 de alıyorum şu an şehir içi 3lt veya 2.7 gözlemledim, bu ilk başlarda ve arazi de 3.5 di.

Ön fren disk koruması yüzünden fazladan rüzgar alıyor, bunu çıkardım.

Orjinal lastikleri için kuru yolda asvalt vs bir sorun yaşamadım fakat iyi olmadığı daha tecrübeli kullanıcılar tarafından belirtiliyor.

Yeni lastik için çok fazla ebat ve seçenek yok.

Devir ve vites ve benzin göstergesi yok.

Parçalarının çoğu ucuz, yağı bakımı vs düzgün ve düzenli yapılırsa kolay kolay bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Bunlar dışında araziye girerim zorlarım düşer kalkar öğrenirim deniliyorsa başlangıç için uygun gibi tabi metal elcik koruma , kendin için koruma ekipmanları, dişli lastikler hatta bir çift jant ile haricen olsa daha iyi.

Neticede herşey para ve bunu aşamalı veya birden harcamaya endeksli bu sırada doğacak ihtiyaçlarda ayrıca yön verecek.

Hic cross tecrubem yok trafik tecrubemde kursta öğrendiklerim var bütçem 2014 model alicagim motor icin 4.000 ekipman kask ve mont almayi dusunuyorum tecrubem fazla yok zorlanirsin diyorsaniz genelde sehir icinde lazim ama alirsam çamura girerim :D bi kac abiye sordum cross zor dediler ama bütcemde kısıtlı pişmek için motor alirsam crossu çok geç alıcam

Son düzenleme:
Bende başta onu düşündüm ama kara kedi çok güzel geliyor bilmiyorum görünüşümü max cok duz sade gibi aldigimda hemen trafige cikmam bir kac gun antraman yaparim diyorum ama zor mu sürmesi kuba nin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar