Yeni başlıyorum lütfen bilgilerinizi esirgemeyin .:)

merhaba arkadaşlar benide sardı motor sevdası alıcam alıcam derken 3 haftadır araştırıyorum araştırdıkça ciddiyedi kavrıyorum ve sanırım uzun bir süre daha araştıracağım. hatamı yaptım bilmiyorum ama bu aralar motor kazalarının kaydedilen nerdeyse tüm görüntüleri izledim çok feci ölümlerde vardı soğudum sonra izlemeye devam ettim ama sabah kalktığımda dahada heveslendim :queen: anlamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

yani araştırmam bu forumun tüm sayfalarını okumak oldu herkese teşekkürler bana yazmadılar ama tüm mesajları okumadan geçmiyorum .

kazaları izlemen çok iyi olmuş..

cok teşekkur ederim hatamı anladım ya ben cok genel duşunuyordum motosiklet konusunu ama bu cok ayrı birşey ve ozveri isteyen birşeymiş bir anlık cahillik diye tabir ettigimz seyle 900-1000 cc lik motorlarla başlarım dedim bu nasıl bir cesaretmiş işin gercegini ogrenince anladım ama bu benim için daha iyi oldu cunku burda herşeyi ufaktan ogrenmeye ve beni motosiklet konusunda bilgilendirmeye başladı cunku bizim halkımız motosiklet suren kişiye farklı gozle bakıyor ama sunu ogrendim ki cok ayrı bir zevk cok ayrı bir duyguymuş insanı cok mutlu eden birşey onu ogrendim :) ve burdaki tavsiyelere uyarakta kendime kucuk cc li motorlarla başlamak için ilk adımı adımı atıp araştırma yapmaya başladım ve 125 cc likle başlama kararı aldım tabiki bunla başlarken bile kuzenimden ders alarak başlıyacagım onun denetiminde olcak egitimim kendisi 10 yıldır bir S.S motorcusu faydalı olabilirim dedi bende kabul ettim ve bu hafta içinde bir motosiklet almayı duşunuyorum ve bulduklarım şunlar:
Zf r125

Honda CBR 125

derbi gpr 125

cbr125r

eger bunlara benzer markalar varsa bildirirseniz cok sevinirim cok teşekkur ediyorum
saygılarlaa...

Hyosung GT250R'yi de düşünebilirsin. O da fena değil başlangıç için. GPR125'i önermem çünkü ses konusunda seni rahatsız edebilir. 2 Silindir 2 Zamanlı olduğu için sesi tabir-i caizse (gpr'cı arkadaşlar alınmasın lütfen) sivrisinek vızıltısı gibi. :farao:

kanki diorm bak sana :D yzf r125 var yamahanın ona da bak. fıstık gibi bi motor

bu nasıl bir yorumdur yahu
''al al geliriz helvana''
acaba kaç motorcunun helvasına gittin ve gitmeye can atıyorsun
bence yeni başlayacak olan biri için biraz alçaltıcı bir yorum
acemi olabilir bilgisiz olabilir ama o da insan o da can
ben içerledim biraz bu yorumu
çünkü onun gibi ben de acemi sayılırım
her acemi kişiye bu tavır mı yapılacak bu forumda?
ilginç..
neyse saygı duyan tecrübeli arkadaşlar olduğunu bildiğim için konuyu açan arkadaşa bu tip yorumlara takılmamasını tavsiye ederim

Çok özür diliyorum. Ama agresifliğime biraz hak verin 2 gün önce. Arkadaşım motor kazasında öldü. Hemde altındaki motor neydi biliyormusunuz? zx-250 r
çocuğun boynu kırıldı... O olayın üzerine böyle bi post gelince tutamadım kendimi lütfen kusura bakmayın ...
CAN ŞANSLI.

Can kardeşim bizler sana Motor hayalim : " Kawasaki Zx-6r " dediğinde hemen al helvanı yerizmi dedik :silent::bounce:

Can kardeşim bu tür agrasif çıkışlar yapmak pek hoş olmuyor, ben bunu espiri babında aldım ama yinede pek hoş bir espiri değil.
Şartlar düşünceler har ne olursa olsun bu tarz yorunlar yapmayın zira o yorumu yaptığınız kişide bir motosiklet tutkunu va konuya tam hakim değil neyin ne olduğunu bilmeden yazıp doğruları gördükçe düşüncesinin yanlış olduğuna karar kılan bir kardeşimiz.
bu tür yorumlarda biraz daha duyarlı olursanız sevinirim :cat:

Çok ama çok özür diliyorum abicim. Bundan sonra tekrar etmeyeceğine garanti verebilirim. Kafam dalgın da biraz. En yakın arkadaşım trafik kazasında öldü. Diğeri de komada halen... 2 paket sigaranın üzerine yapılmış bi yorum. Kafam allak bullaktı kusura bakmayın lütfen...
CAN ŞANSLI.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar