YEni başlıyorum Cbr 250 dusunuyorum???

Slm Sıteden yenı haberım oldu ole arastırırken karsıma cıktı ve Bende motor siklet almayı dusunuyorum...Ama suanda hıc bır bılgım yok dıyebılırım. Alacagım motorsıkletın Once Kullanısına Gorunusur sonra sesinin benı cezbetmesı gerekıyor:) Aynı zamanda Vergısı ne yakıtı ne bunlara cok yapancıyım yardımcı olursanız sevınır:))Şimdiden tesekur ederım:)

Selam arkadaşım öncelikle foruma hoşgeldin :) bence öncelikle 125 cc lik bir motosikletle başla 250 cc'de başına işler açabilirsin.Bu arada 125cc motosikletle başına birşey gelmez demiyorum fakat eğitim kurumlarından güzel bir eğitim almanı yada imkanın yoksa bunu yapmaya boş bir alanda motosikletine alışana kadar trafik'e çıkmanı hiç tavsiye etmem ayrıca kask,mont,eldiven,dizlik yani koruma ekipmanlarını almadan motosiklet üstüne çıkman çok yanlış ve üzücü sonuçlar doğurabilir.kendini ve aileni seviyorsan önce emniyet mesela başlangıç olarak ben sana ikinci el ybr 125
tavsiye ederim bu motosikletle kendini geliştirebilirsin ve sağlam bir motosiklettir ikinci elden kastım ileride değiştirirken fazla zarar etmemendir.Zaten bir çok arkadaşta sana bu konularda bilgi vereceklerdir.:cat:

üstad lar cok dogru diyolar ilk başlarda 125 cc bile bana cok güçlü gelmişti

Bu Sıtede bole bırsey yazmamın nedenı de bu hem herkes ılgılenıyor hemde guzel ve mutavazı cevaplar verılıyor.Bana 600 luk al dedıler bı anlamı olur dedıler ben buna ragmen 250 lık dusundum aslında bıraz motor deneyımım var ama bır bılene danasmanında faydası olur dıye dusundum ve tabıkı herseyden once guvenlık gelır koruma ekıpmanları ıle bınıcem bu oncelıktır:) dıyer sorularımlada ılgılenırsenız sevınırım..

Bak güze kardeşim görünüşü sesi falan bunlardan önce hakimiyet sahibi olman gerekir 600 cc lik bi makına sana bunları yasatır ama senı yasatmaz anladınmı önce tecrübe sonra zamanla cc yukselterek ıstediğin motosikleti kullanabilirsin......:wiinkk: anladığını temenni ederim :)

bence arkadaşım hız meraklısıysan bu motor 2 aydan sonra seni kesmez. ha ben hıza meraklı değil max 120- 140 km yaparım diyorsan ve ileride oluşabilecek maddi hasarlara karşı fiyat konusunda mağdur olmamak için naked tarzı bişeyler al. bence bu motor için o para gereksiz.

Mahır ARkadasım tsk ederım ben ondan dolayı 250 lık dusunuyorum. Alacagım motor en azından benı 5 sene flan goturecek bır motor olmalı yanı ve ben bunu motordan korktugum ıcın bole soruyorum yoksa herkes gıbı labalı bır paylasım yapardım 600 su motoru aldım der gıbısı:)) Oysakı ole degıl benım dusuncem aldım mı benımseyecegım bır motor olmalı:D
Anladıgını dusunuyorum:)

Mahır ARkadasım tsk ederım ben ondan dolayı 250 lık dusunuyorum. Alacagım motor en azından benı 5 sene flan goturecek bır motor olmalı yanı ve ben bunu motordan korktugum ıcın bole soruyorum yoksa herkes gıbı labalı bır paylasım yapardım 600 su motoru aldım der gıbısı:)) Oysakı ole degıl benım dusuncem aldım mı benımseyecegım bır motor olmalı:D
Anladıgını dusunuyorum:)

tamam arkadaşım bilinçli bir kullanıcı olacağını temenni ediyorum sonra seni kaza yaptım şeklinde konu açöış olarak karşımızda görmek istemeyiz.:)
Cbr 250 kullanıcıları bölümüne bir göz at oradaki kullanıcı arkadaşlar sana detaylı teknik bilgilerde verebilirler.Görüşmek üzere

cbr 250 yerine cbr 125 alıp 1 sene binip iyice ustalaşınca 250'ye geçsen en güzeli olur aslında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence güzel seçim sonuşta tek silindirli pat diye uçup gidecek hali yok,ayrıca motor siklet değil motosiklet olcek :p

125/150 ile başladığında çabuk sıkılabilirsin o motordan. Hiç motosiklet kullanmamış birisi bence temel motosiklet eğitimini aldıktan sonra 250 ile de başlayabilir. Honda'nın güvenli sürüş eğitimleri mesela, bence (300 tl falan sanırım) güvenli sürüş 1 ile vitesli kullanmayı öğren. CBR 250 ile de belli bir süre trafiğe çıkma olabildiğince. Önce motoru ve neler yapabildiğini iyice gör.

Tsk ederım Arkadaslar ılgılerınız ıcın Yanı Ben daha once 100 luk ve 150 motorları kısa surelı olsada kullandım.:))

Öncelikle hoş geldiniz. İlk başlangıçta yüksek cc ler düşünmek insana hoş geliyor. ben de ilk 250 lik twister düşünüyordum. sonra 150 lik cbf bile bana büyük geldi. Size tavsiyem ybr125 ya da cbf 150. Bence cbf 150 başlangıç için ideal. Ama tercih sizin. 6 aydır cbf 150 kullanıyorum. Memnunum.

Bencede guzel secim gaza gelmem diyorsan sorun yok.Ama bu konu hakkinda yuzlerce topic acildi biraz arastirma yaparsan senin icin daha iyi olacaktir.

Suanda Butun yorumlarla tek tek ılgılenıyorum ve her onerdıgınız motoru ıncelıyorum ve 150 cc bıle olabılr gıt gıde dusuyorum bırazdaha yorum gelse sanırım super 51 e dusecem:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar