yeni baslicam yardım edermisiniz

Ehliyet kursunda sana ancak 125 cc bir motorla 4 tane kukanın arasından gecebilecek kadar egitim verirler.Ehliyeti alinca hersey bitmiyor.Bence alacagin motorla trafige kapali alanda uzun bir sure egitimine devam et.Cadde motoru cocuk oyuncagi degil.Formula1 araci gibi hizlanmasi olan bir makineyi kullanabilmen icin ( Valentino Rossi genlerine sahip degilsen) oldukca tecrube edinmen gerek.Aldigim makineye uzun sure binecegim diyorsan Honda CBF 500 alabilirsin.Ancak mutlaka egitimine devam et trafige cikmadan once.Sevgiler

benim onereim sana hyosung GT250R al.ilerisi icinde kullabilirsin bu motoru.digerlerinden canin sikilcak saticaksin ilerde.oyuzden akillica davranip boyle orta sinif fiyati cokta yuksek olmayan 2. el bi hyosung GT250R almandir.
Kazasiz belasiz surusler herkese.:rendeer:Gun gectikce adi taksicilerin ehliyetlerini almak istiyorum :farao:

hyosung GT250R konusunda hem fikirim...

Kore malı ve oldukça sağlam bir makinası var...

Şahsen ben kullanmıyorum ama kısa bir sürede bir üst modele taşıdığını biliyorum.

İnternette çok fazla ikinci el ilanı görüyoruz bunun sebebi tarza çabuk adapte etmesi sanırım...

Kısa süre sonra satıp yenilemeyi düşüneceksin...

Çin işi muhabbeti tamamen şansına pek tavsiye etmiyorum ben çok problem yaşadım...

Model ve marka isimleriyle arama bölümünden yararlanmanı tavsiye ederim...

Honda cbf 150 ha ille racing diyosan honda cbr 125 R yüksek cc alma hele çin malı hiç alma.

motorda azrail arkandan gelir bunu unutma

bana sorarsan yamaha 115 cc ler var hem hızlı hemde kaliteli admı üstünde dolduruyor ama çok dikkat etmelisin 3 yıl bindim tık demedi
kullanışıda çok rahat motor bir tutkudur ama çok dikkat etmelisin trafik de kimse seni takmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar