yeni baslicam yardım edermisiniz

merhaba arkadaslar araniza yeni katılcam....
o sebepten pek bılgı sahıbı deılım bu ay ehlıyet ıcın kursa yazılcam ve kısmetse ehlıyetı alınca bı racing motor almak ıstıorum kendıme.. tavsıyelerde bulunursanız cok sevınırım.. bu arada tavsıyelerınızn fiyatları ne durumda onlarıda yazarsanız cok tesekkur ederım sımdıden hepınıze....

Son düzenleme:
honda cbr 125r - 5500 ytl civarında sanırım
hyosung gt250r - 8900 ytl civarında sanırım.

racing ile başlamak istiyorsan 250 cc den büyüğünü tavsiye etmem (pek bilgi sahibi değilim dediğin için, çok motor tecrüben olmadığı kanısına vardım.)
bu modellerin ikinci ellerine de bakabilirsin. çin malı almanı tavsiye etmiyorum.

aramıza hoşgeldin... motor tecrüben yoksa racingle başlamanı kimse tavsiye etmez sanırsam..ama düşük cc li bişey olabilir..

Son düzenleme:
ehliyet için gelişim sürücü kursuyla irtibata gecmeni tavsiye ederim ogrenmen konusundada yardımcı olacaklardır sana:cat:

hayır, hyosung güney kore malı.
japon kadar iyi olmasa da, kaliteli bana göre. çinlilerle kıyaslanamaz bile.

pardon baba özür.günahını almışım aletin.dur bakayım bi yoğunlaşayım şuna:cherry:

rica ederim, özür dilenecek birşey yok:)
bana sorarsan güzel bi motor, incelemeni tavsiye ederim.:cat:

yok maskeli beşlerdeki taksici öyle diyor ya çok hoşuma gidiyor:cherry: tamam bakayım merak ettim.hep çin malı diye antipati beslemiştim:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence ybr ile başla arkadaşım daha sonra tecrube kazanınca race alırsın ama illaki race ile başlıycam diyosan kesinlikler hyosung gtr 250 diyorum

yani o fiyata iki tane activa alırım ama... sen tabi racing istiyorsun bişey diyemem.

darkelf, yanılmıyorsam, piyasası aşağı yukarı o civarda.
km'si de çok fazla sayılmaz.
ama önemli olan motoun herhangi bir sorunu olup olmadığı.
almadan önce motoru bir servise gösterip, servisin fikrini almanı tavsiye ederim.
motorun sahibi servise göstermeye yanaşmazsa, uzak durmanda fayda var :)

ya bisi sorcam salakca olcak ama.. motorun plakasi gorunmuo bile trafikte problem olmuyormu bu durum ?

kuyruğu kestirip plakayı kuyruğun altına takalnar var. bu durumda plaka gözükmüyor eğilmeyince:)
ama trafikte problem oluyor, polis ceza bile yazabilir.
normal bir motosiklette plaka her zaman gözükür ama.

eyvallah lespaul ve dier arkadaslar.. hepinize cok tesekkur ederm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
YİNEMİ YENİ BAŞLİYACAK BİRİ:mrgreen: YENİ BAŞLİYACAKSAN BEN YARDIM ETMEM (sürekli yeni başlicak birilerine ybr ile başla demekten canımız sıkıldı) KARDEŞİM İYİ KÖTÜ BİR ARAMA MOTORUMUZ VAR ORDAN YAZ ARAŞTIR, ARAŞTIRAMAM DERSEN AŞAĞIDA SANA LİNK

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html

haa dersenki verdiğin link işime yaramaz o zaman sana sitenin genel cevabını söylim kimse sana 600rr al demez!!! ybr 125, cg 125, hyosung gt 250r flan flan die 250 cc ve altındaki önerdiğmiz başlıca modeller

sevgiler kazasız belasız sürüşler

Son düzenleme:
ilk uye olduum an bu topigi acmadan once okudum o yaziyi.... yinede saol erdem

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
racing için düşük cc seçim şansı çok az , arkadaşların söylediği gibi cbr125 ve gt250r var, benzer sayılabilecek oturuş pozisyonuna sahip honda cbf250 de önerilebilir,

naçizane önerim, motosiklet tercihini iyi değerlendir , çamurda mı süreceksin otobanda mı , şehiriçi mi :) çekiş mi arıyorsun , hız mı ? :)

bu arada reys diyosunuz da otobanda bile çukur var , 200 üstü süratle çukura girerseniz muhtemelen göbeği popoyu dağıtırsınız aman dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar