yeni başlayanlara tavsiye motor tecrübe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senmi yeni başlayacaksın?önerim;
önce ehliyet,sonra full koruma,en son motosiklet(motosiklet önermek kullanıcının ne tarz istediğine bağlı.ama en sıfırdan başlayanlar için bir scooter olur bence):cat:

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Bir süredir scooter kullanıyorum ve hedefim F650GS almak. Ehliyetim önümüzdeki ay elimde olacak sınavını beliyorum. Ama vitesli motor hakkında hiçbir bilgim yok. F650GS için yeterli maddi durumu oluşturuncaya kadar kullanabileceğim ucuz tekrar satması kolay olacak vitesli bir motor ne tavsiye edersiniz. CBR125 fln düşündüm boyum 1.90 küçük geldi. Çok uzun süre kullanmayacağım zaten. Sadece vitesliye alışıp para buluncaya kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum

sevgili morchella benim sana tavsiyem honda xl 200 olur.yalnız az kilometre yapmışını bulman biraz güç olu genelde 10000km. üzerinde bulursun

Morchella:

Yamaha YBR 125
Honda CBR 125
Hyosung GT 250
Hyosung GT 250R

Bunlara bi bak derim, ama en uygunu GT 250 bence :)
Şu anda sıfırı 7000 YTL ve çok şekil motor...

a a yine o çocuk evet bende xl 200 düşünüyorum benim istediğim kriterlere çok uygun ama onu alacağıma nx4 falcon da alabilirim. Acaba daha mı çabuk satılır xl 200'den diye düşünüyorum. Tabi nx4'ün büyük gelme olsılığı da var. Artık ikisinin de düşük km'sini arayayım ne bulursam.

D C R Gt250 lerin fiyatını biraz fazla buluyorum. Amacım da 2. el alıp, çok uzun kullanmadan satmak zaten Cbr125 denedim o da küöük geldi bi tek ybr kalıyo elime ona da bakıyorum düşük km'sine. Hayırlısı bakalım.

Fikirleriniz için çok saolun arkadaşlar. Artık uygun bişiler bulunca link atarım beraber değerlendiririz. Tekrar teşekkürler.

ozrace önyargılı yaklaşma . tabiki kask ve ehliyet olacak ben marka model ve yedek parca bakımından sordum

hemen kullanıp satacam diyosan ybr iyidir,tavsiye ederim:cat:

ehliyet meselesine gelirsek;evet tabi ki girilebilir most_clear arkadaşın dediği gibi ama 100cc'ye kadar a1,100cc üzeri a2 diye biliyorum ben

ozrace arkadaşımızın dediği gibi ehliyet ekipmanlar ve en son motosiklet
benim tavsiyem ybr sağlamdır hemen satabilirsin ama biraz motosiklet kullanmışlığım var tecrübemi artırıp büyütürüm dersen cbr125 yada hyosung gt250r derim ama racing istemezsen gt250 çok güzel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu daha öncelerden punch muydu neydi bide mz kulladım ha bide mobilette şimdik xt 600 almak istiyorum ama kullanabilecekmiyim orası mechul!:salut:

ilk motorum

merhaba ilk motorum hangisi olmalı neye göre karar vericem aslında bana göre hızlı olması yeterli:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar