Yeni Başlayanlara Sorunsuz Tercih Suzuki GN 125

Arkadaslar selam. Haziran basında Suzuki GN 125 aldım. Su ana kadar 2500 km yol yaptım. 1 depo benzinle ( 20 YTL ) 400 km yol yapabiliyorsunuz. 9 beygir olması dolayısıyla 120 kilo toplam da yukle , iyi bir seyahat yaşanabilir. Ama daha kilolu biriyseniz zorlanabilirsiniz. Motorun ağırlığı 110 kilo. Kontrolü kolay. Bu motorlar çinde toplanıyor. Ama birçok parçası orjinal japon. Azami hızıda 90 - 100 km rahat yapıyor. Titreşim 70 - 80 km in üzerine çıkıldıkça az da olsa hissedilıyor. Ben hız sevmem yavaş yavaş gezerim derseniz super bir tercih. Sıfırının Fiyatı 3.000 Ytl . Öyle pahalı bir tercih de değil. Sonuçta Suzuki...

29.07.2006

Arkadaslar motorumu alalı 1 sene oldu . Su ana kadar 8000 km yol yaptim . Bu zaman zarfı icerisinde motoruma olan sevgim hergecen gun artti. Motoruma ilk once yan canta sisi canta ve sosis canta aldım . yan cantalar arkada oturanın ayak basamagını kapadıgından arka basamak ve sisibar aldım . Onune koruma demiri aldım . Allaha sukur daha dusupde zarar vermedim . Keawey 150 ligin on camı cok hosuma gidiyordu ondan aldım . Metzeller 110 - 90 arka lastık aldım . Depo nun uzerine cizilmesin diye koruma aldım . Bu extralarla soyle bi bakıldıgında kel bir suzuki gn 125 ile arasında daglar kadar fark oluyor. Motorum bu zamana kadar beni ne yolda bıraktı nede uzdu. Bakımlarını kusursuz yaptım . Her 2000 km de yagıdı degistiyorum . Her 1000 km de zincirini yaglıyorum . Motorunuza iyi bakarsanız oda size iyi bakar bunu sakın unutmayın . Motor sevdalısı arkadaslara Suzukiyi herzaman tavsiye ederim ...

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

kivanctf , benim bi arkadaşım da çok beğenerek biniyor gn125 ine, daha ağır kişiler için gn250 side var, tavsiye edilir. :cat:

bende de bir tane var, çok menunum 2 senedir hiç sorun çıkarmadı . bir kere istanbul ankara arası gittim geldim. Beygir konusunda bir yalnışın olmuş 9 beygir değil 12 beygir gücünde bir motor.

arkadaşlar ben de bu gn125'i arıyorum ama suzikinin sitesinde yok, istanbulda bayiileri nerelerde var bir de bu aletin yeni modeli çıkıyor mu. Benim bildiğim en son 2005 çıkmıştı. Gn250 ile fiyat farkı çok mu?Ben artçıyla kullanıcam ama ikimizde 70 kg üstüyüz bu alet kaldırır mı? bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Olmazsa Regal Raptor düşünüyorum.

Bahçelievlerde tekay ve anadolu yakasında korlas diye iki suzuki bayii var ama telefonlarını bilmiyorum. Suzuki'nin harbiyedeki merkez telefonu verebilirim bu telefondan ellerinde olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

212 2329574

bende sitesinde göremedim benim ilk kullandığım motorlardan bir tanesi idi çok güzel kullanımı vardı. kullanmaya doyamazsınız dengesi hoş ve her yola gelen bir motor 250 li liklerini fiyatı ne kadar acaba motocar ı almasaydım gider pazarlık eder birazda kredi çeker alırdım.

bir tanede bende var. sorunsuz ve çok keyifli. rengi siyah. 115 kg olmama rağmen sıkıntı çekmiyorum. serviste kullandığımız için arkasına özel bir aparat yaptık. arızalı motorları yolda belde alıp, yükleyip getiriyoruz. eşek gibi kullanıyoruz anlıyacağınız.

Arkadaslar motorumu alalı 1 sene oldu . Su ana kadar 8000 km yol yaptim . Bu zaman zarfı icerisinde motoruma olan sevgim hergecen gun artti. Motoruma ilk once yan canta sisi canta ve sosis canta aldım . yan cantalar arkada oturanın ayak basamagını kapadıgından arka basamak ve sisibar aldım . Onune koruma demiri aldım . Allaha sukur daha dusupde zarar vermedim . Keawey 150 ligin on camı cok hosuma gidiyordu ondan aldım . Metzeller 110 - 90 arka lastık aldım . Depo nun uzerine cizilmesin diye koruma aldım . Bu extralarla soyle bi bakıldıgında kel bir suzuki gn 125 ile arasında daglar kadar fark oluyor. Motorum bu zamana kadar beni ne yolda bıraktı nede uzdu. Bakımlarını kusursuz yaptım . Her 2000 km de yagıdı degistiyorum . Her 1000 km de zincirini yaglıyorum . Motorunuza iyi bakarsanız oda size iyi bakar bunu sakın unutmayın . Motor sevdalısı arkadaslara Suzukiyi herzaman tavsiye ederim ...

my.php
[/URL][/IMG]

Merhaba, Bir arkadaşımda Suzuki gn 125 var. 94 Model, 2000km. Piyasa fiyatı kaç YTL eder, bilgi verebilirseniz memnun olurum.

bu modellerin çoğu Jingcheng tarafından yapılıyor, Jingcheng Mondial'e Zat150 modelini yapan firma, Suzuki ile anlaşmları var ve Çin'in dev motor üreticilerinden biri.

http://www.jincheng.com/cpxl/MotorDetailen.asp?series=1&ptype=JC125-9A

arkadaşımız sorunsuzluk konusunda haklı, ben de aynı fabrikada yapılmış olan zat150 kullanıyorum bakımını yaparsan üzmüyor, yolda bırakmıyor.

http://www.jincheng.com/cpxl/MotorDetailen.asp?series=1&ptype=JC125-9

http://www.jincheng.com/cpxl/MotorDetailen.asp?series=1&ptype=GX125

önce bakım!!!! :)

kanuni 150 seylan

arkadaşlar 150 lik kanuni seylan kullanan varsa motoru nasıl buluyorsunuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor çin malı arkadaşlar

evet jincheng suzuki ile anlaşmalı, mondial de birçok modelini jincheng e yaptırtıyor. mct250(jc250-6) de bunalrdan birisi.
bu konu hort olmuş :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar