Yeni Baslayanlar Icin Tavsiyelerinizi Bekliyorum Lutfen

arkadaslar herkeze selamlar,
motor almak ıstıyorum. gonlumde ducati monster var ama cevremdeki insanlar bu motorun yeni baslayanlar icin cok zor olabileceginden bahsediyorlar. sizce baslamak icin monster kotu bir secimmmi? baslangıc icin tavsiye edebileceginiz bir motor varmı?
[email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoşgeldin arkadaşım .
1. büyük hraflerle yazmıyoruz genelde
2. 3 defa başlık açmana grek yok 1 tane yetrli bilenler cvp verir zaten. forum burası chat değil hemen cvp gelsin.
3. bi incele siteyi forumları kesinlikle aradığını bulursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni başlıyorsan bir 125 cc lik makinayla başlasan çok daha iyi ve mantıklı olur

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoşgeldin dostum:rendeer:
bu arada istanbulda isen beers e gel 50 motor ve kullanıcısı orada olacağız konu hep motorlar olacak istediğine istediği soruyu sorabilirsin herkez yardımcı olur.

hos bulduk tavsiyeleriniz icin tesekkkur ederim, herkeze selamlar.

hoş geldin;
bence ne alcaksan hemen alki;bilinmezlik stresinden kurtul ve motorunla yolarda gezmeye başla.

arkadaslar 250 cc hos bir alet var tavsiyelerinizi dinleyip ufak cc li goruntusu guzel bir motor buldum kymco venox.sizce nasıldır? ikinci alternatif honda cbr 125 r...

başlangıç motoru olarak
hyosung GT-250 ye bir bak derim.Belik devamlı olarak kullanmaya karar verirsin ve değiştirme masraflarından kurtulursun.

dostum merhaba,

bende tam Hyosung markasını kesfettim ve soyldegın modeli arastırırken yazını gordum. banada cok mantıklı bi alet gibi geldi. tercihimi o yonde yapıcam zannedersem. her hangi bir falsaso yoktur dimi bu aletin sonucta kore malı???bu motoru daha once kullanan varmı?
herkeze selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzeli 125 cc lik bir araç olur bence
ama ikinci el almanı tavsiye ederim

CBR1000RR' Alıntı:
yavaş git :queen: :queen:

bide önüne bak :queen: :queen:

ehehhehhehhehehhehehhe

kask takarsanda uzun yaşarsın.....önüne baktığın sürece tabiiii.....yoksa kask mask nafile....:queen: :queen:

hoş geldin.
tavsiyelerimize gelince,
yavaş,yavaş,yavaş
dikkat,dikkat,dikkat.
sevgi ve saygıyla kal.

Yaw bence al bir monster... ben memnunum gerçekten şimdiye kadar pek problem yapmadı... gerçi daha çok genç...
fakat servisi biraz başımı ağrıtacak gibi bakalım olmaz inşallah öyle birşey...

babalar hepiniz sagolun...
kafam cidden corba oldu ama:) ufak cc dediler arastırdım... olmaz sana hafıf dendı,, 600 cc arastırdım, ducati hastasıyım dedim olmaz zordur dediler arastırdım,, arastırdım,, arastırdım. bi chopercu oldum olmaz sakın dedıler racıng cı oldum of oldum offf. en iyisi ben ehliyeti alır parayı cebime koyar gider alır gelir...
gonlumdekini gerceklestirir,, iiyice once bi egitim alır sonra yavas yavas gider..
herkeze selamlar saygılar..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar