Yeni başlayanlar için sürüş teknikleri videosu

selam her ıkısınıde ındırdım 1980 cıvarı yapım ama oldukca egıtıcı
bu ve benzeri linkler varsa lutfen yollayın zira etrafımda oldukca motor sevdalısı olup da bilmeyen var en azından bu arkadaşlara verebilirim.

distino
Trafikte güvenli sürüş teknikleri
ve
sürüş teknikleri 3
her ikisinide aynı arkadaş ayrı başlıklarda açmıştı ben cekeli baya olmustu forumda aratırsan bulursun

Son düzenleme:
ben verılen adrese gırmeye calısınca neden hata verıyor dırekman lınkı tıklayınca gırıyor mu sıteye

Tc

batista123' Alıntı:
selam her ıkısınıde ındırdım 1980 cıvarı yapım ama oldukca egıtıcı
bu ve benzeri linkler varsa lutfen yollayın zira etrafımda oldukca motor sevdalısı olup da bilmeyen var en azından bu arkadaşlara verebilirim.
hangi her ikisi yav bi link var sadece...

distinto' Alıntı:
hangi her ikisi yav bi link var sadece...
diğer link de bu buraya tıklarsan diğerinide indirebilirsin.Açılan sayfada 3 haneli bir kod çıkıyor o kodu boşluk olan yere yazıp sonra tıkla,çıkan sayfada 30-40 saniye bekle ve çıkan pencereye sağ tıkla ve farklı kaydet i işaretle kaydedeceğin yeri belirleyip kaydet ve sonradan kaydettiğin yerden tıkla ve seyret.İyi seyirler:cat:
http://www.uploading.com/?get=KSAIH3NF

Teşekkürler ben de bu yoktu çok iyi oldu, sağol paylaştığın için!!!

güzel bir video bizi bilgilendrdiğin için saol..buna benzer eğitici başka video varsa gönderirsen sevinirim...

Siteden silmişler bunları :(
Acaba farklı bir yere gönderebilecek birisi var mı?
Yada, elinde bu dosyalar olan var mı? varsa benim siteye koyabilirim, bir ozel mesaj atın lutfen.
-t

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar