Yeni başlayana motor önerisi

Merhabalar,

İnşallah temmuz sonunda motosiklet ehliyeti alacağım. Bu sırada kendime uygun bir motosiklet bakıyorum. Daha önce sadece mobilet ve kiralık scooter kullandım bunlarda da çok tecrübeli değilim. 1.80m boy ve 90 kg ağırlığındayım. Daha çok asfaltta kullanırım diye düşünüyorum. Arkadaşlar Honda CBF 500 öneriyorlar. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.

Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle ehliyetin hayırlı olur inşallah..Kazasız belasız kullanırsın. Fakat kiralık motorlarla motosiklet tecrübesi olmaz hocam... CBF 500 Çok ii makina ama başlangıçta sayılırsın... Küçük bir makina ile başla.. 125cc veya 150cc en fazla 250cc. Motor önerisi için alternatif çok.. Önce karakterine ve zevklerine hangisi hitap ediyor önemli olan bu..​

Önce hoşgeldin...
Sonra da nasılsa zamanın var. Forumları oku, bilgin artsın. Sonra alman gereken modeli kendin bilebilirsin zaten.

İlk motor

Merhaba,

Ben ilk motor olarak YBR ile başladım. Bu seneyi atlatıp CBF 500 ya da ER 5 almaya niyetliyim. Bir sonraki sezonda da Fazer.

YBR 2. eli oldukça kuvvetli bir motor. Kullanırken de oldukça keyifli (tabii başka motor kullanmadım :) )

ER 5'i 2. eldeki fiyatından dolayı tercih ediyorum. 2005 modelini 7.000-8.000 YTL fiyat aralığında bulabiliyorsunuz. CBF en az 2.000-3.000 YTL daha pahalı.

Size de tavsiyem YBR ya da CBF 250 olacaktır.

Selamlar.

Haydar Varol
YBR'06 GRİ
34 DY 7666

merhaba, keeway arn almak istiyorum, ilk defa kullanıucam 125 ile 150 farkı o kadar önemlimidir? işe gidip gelmek için almayı planlıyorum , nedersizini? yamaha slider için fikriniz neir ? sagolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar