Yeni başlayana hangi motor başlamalıyım

yeni ehliyet alıcamda herşeyi ayarladım sizde nerden başlamalıyım alıp hemen değiştirmek istemiyorum birde kargo için kullanılan motor tarzı da istemiyorum şık uzun kullanabileceğim kaliteli bir motor arıyorum öneriniz nedir ? Fiyat konusuda ne kadar uygun olursa okadar iyi çok aşmak istemiyorum

yeni ehliyet alıcamda herşeyi ayarladım sizde nerden başlamalıyım alıp hemen değiştirmek istemiyorum birde kargo için kullanılan motor tarzı da istemiyorum şık uzun kullanabileceğim kaliteli bir motor arıyorum öneriniz nedir ? Fiyat konusuda ne kadar uygun olursa okadar iyi çok aşmak istemiyorum
önce ne tarz bir motor kullanmak istediğine karar ver sonra mutlaka bütün koruyucu ekipmanlarını al... sonra da 250 cc'yi geçmeyecek şekilde motorunu seç...

Bir motosiklet üreteceğim sonunda marka/model - başlangıç motoru olacak kimse birdaha foruma bu konuyu açamıyacak.

Bütçe 4bin civarıysa ybr-cbf idealdır ancak abs olsun derseniz 12bin civarına duke200 alınabilir.

Honda Cbr 125 R Tavsiye Edebilirim...
motoru ustune almak dahil moturun fiyati 8700 lira..

Tekdüze bir soru bu.

Bütçen nedir, hangi tip motosikletlerden hoşlanıyorsun, ona göre seçimini yap yoksa kafan karışır işin içinden çıkamazsın.

xRm1vZ.png
[/url][/IMG]

Ara ara forumda hareketlilik olsun diye.Adminlerin fake hesaplarla konu açtığına inanıyorum bazen :cherry:

Maddi durum iyiyse moto guzzi flying fortress öneririm. Uzun yolda üzmez.

Ama imkanlar kısıtlıysa ybr veya cbf150 öneririm. Uzun yol yapacaksanız da inazuma..

Tekerinize taş değmesin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar