hyosung gv250: tarih oldu, parça sorunu şu an pek yok, o paraya alacağın en güçlü en atak en sağlam motor
daelim gv 250: ne olduğu belli değil, çok az sayıda getiriliyor ve satılıyor, malum sitede pek az sayıda var, hyosung gibi öz koreli, onun gibi güçlü ama parçası az satıldığı için ne durumda bilmiyorum, problem benim gözümde bu zamana kadar az satılmış olması, herkes aynı paraya daha güçlü v motor diye hyosung'u seçti
rks blackster 250: tarih oldu, virago 250 kopyası v motor olduğu için güvenilir, malzeme kalitesi yukarıdakilerden az daha altta, parçaları çinli olduğu için bulunuyor
rks cruiser 250: blackster'in bir önceki versiyonu, aynı şeyler onun için de geçerli
regal 250 serisi: spider-daytona vb aynı motora sahip versiyonları var, kendi özel siteleri var, örgütlü olarak geziyorlar, meşhur debriyaj problemi var ama biraz masrafla aşılıyor diye biliyorum (her 15000-20000 kmde bir gibi anladım)
küba sl200: kullanıcısı var, bu forumda örgütlüler, uzun km'ler yapanları var
diğerleri için kötü yorumlar okudum, isim vermeyeyim, kymco venox 250 bunların atası

yıllar önce getirilişi durdu, o yüzden saymıyorum, benim sıralamam böyle olurdu, bütçene göre sıfır ya da sıfıra yakınını almanı tavsiye ederim, bir sonraki cruiser bütçene göre japon olabilir, ancak sıfırları uçtu gitti, çok eski-ithalatı durmuş-vergisi yakıtı parçası yüksek-yüksek radar cezaları sebebiyle ikinci el motora ben prensip olarak fazla sıcak yaklaşmadığım için 250cc'deyim.