yeni başlayan için motor ne önerirsiniz ?

arkadaşlar merhaba internette uzun süredir araştırma yapıyorum fakat bana hangi motorun uyacağı konusunda kararsızım. ilk motorum olacağı için deneyimsizimde.. kullanımım genelde şehir içinde olucak ankarada belki bilenler vardır beytepe eryaman arasında. boyum 1,93 kilom 90. chopper tarzı motorlar çok hoşuma gidiyor. bütcem ortalama 4000 civarında.. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

chopper tarzı diyosan başlangıç olaran 125kt derim.bende ilk ondan almak istedim ama bulamadım buralarda.windy de hoşuma gitti bunu aldım

ayrıca bahsettiğim güzergah ankara trafiğinin yoğun ve hızlı aktığı bir güzergahtır çevre yolları vs.. ayrıca toplam mesafe 24km

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

motor kullanmaya yeni başlayan birinin önünü deniz feneri misali aydınlatabilir vereceğiniz fikirler teşekkürleri

kardeş ben sükuneti tercih ediyorum.ben daha çaylağım.üstadlara bırakıyorum yorumları önerileri...

kardeş ben sükuneti tercih ediyorum.ben daha çaylağım.üstadlara bırakıyorum yorumları önerileri...

teşekkür ederim kardeş ilgin için.. üstadları bekliyoruz bu başlığa..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

arkadaşlar kimse yok mu ? :(

Bu bütçe ile Regal derim. Biraz zorlayabilirsen gv250 kalıbına daha iyi gider...

Hiç başlığı arattınız mı forumda? Bir kere aratın, cevabını bulacaksınız sorunun.

üstad bu konu ile ilgili gerek bu forumda olsun gerek başka yerlerde olsun bir çok yazı okudum fakat kendim için hangisi uygun olur karar veremedim o yüzden böyle bir başlık açma ihtiyacı hissettim.

gv 250 almanız en iyisi. en azından çinli motosikletin arızaları yüzünden ustalarla daha az muhatap olursunuz. bütçenizi 1-2 ay daha bekleyerek daha da arttırıp güzel bi gv250 bulabilirsiniz.

Bu linkteki videoyu izlemen yeterli, mesajında yazdığın gibi sürüş deneyiminin olmadığını düşünerek bu linki veriyorum. İzlemeni isterim. Daha başka bir bilgiye ihtiyacın yok.

Şahsi yorumunda, 150 veya 250 cc bi chopper, marka model fark etmez. Tam anlamıyla bi başlangıç motoru değil bence. Videoda anlatıldığı gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Son düzenleme:
ayrıca bahsettiğim güzergah ankara trafiğinin yoğun ve hızlı aktığı bir güzergahtır çevre yolları vs.. ayrıca toplam mesafe 24km

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

motor kullanmaya yeni başlayan birinin önünü deniz feneri misali aydınlatabilir vereceğiniz fikirler teşekkürleri

Neden bahsettiğini çok iyi biliyorum, ben 125lik kullanıyorum ve arkadaşlarıma söylediğim tek şey; "Eskişehir ve Konya yoluna çıkmazsam sorun yok."

Keeway 150 yada benzer düşük cc lerden uzak dur. 250cc bişey bul kendine.

Virago 250 al... yaklaşık 10 yaşında falan olabilir. Daha eski olmasın...
İlk vitesli motorum. seneler geçti ama hala ve hala kendimi takdir ederim o motorla başladığım için.
benim aldığım makina da 7 - 8 yaşındaydı.

Bu kadar sorunsuz, bu kadar rahat, bu kadar kullanımı güzel... 250'lik cruiser tanımıyorum ben... (başka 250'lik cruiser'a binmedim gerçi de.. neyse..)

Virago 250... başlangıç için süper tek kelime ile.

Ben GOOGLE'ı öneririm. Herkes pat die direk bu soruyu soruyor. Sormak yerine daha güzel araştırmayı deneyin bence. Çünkü sizin durumunuza gelmiş yüzlerce kişi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar