Yeni başlayan için ekipman önerisi

Kask, ceket, pantolon ve eldiven için 50-60 bin TL bütçe ayıracağım. 15 bin kaska, 5 bin de eldivene gidince geriye 30-40 bin TL kalıyor. Ceket ve pantolonda çok fazla marka var; nelere dikkat etmeliyim, hangi markaların ceketlerinde zırh bölmesi oluyor? Önerilerinize muhtacım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yazlık kışlık yerli ithal ne tarz birşey düşünüyorsun? Hangi şehirdesin?

İstanbul'da yaşıyorum. Yerli ithal fark etmez, bütçe dahilinde iyi olanını alırım. Yazlık kışlık ayrı almak daha mantıklı sanırım ama önümüz kış, şu an yazlık almaya gerek yok. 3 mevsim düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Clover Rainblade-3
Mont olarak bu dikkatimi çekti. Var mı kullanan?

Son düzenleme:
Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Kask, ceket, pantolon ve eldiven için 50-60 bin TL bütçe ayıracağım. 15 bin kaska, 5 bin de eldivene gidince geriye 30-40 bin TL kalıyor. Ceket ve pantolonda çok fazla marka var; nelere dikkat etmeliyim, hangi markaların ceketlerinde zırh bölmesi oluyor? Önerilerinize muhtacım.
Hocam tebrik ediyorum bu kadar bütçe ekipmanlara ayırmanızı motorunuz ne bu kadar korunmak istiyorsunuz

CB 250 R almayı düşünüyorum. Henüz hepsi planlama aşamasında. Fazla hızlı süren biri değilim, sadece tedbir alıyorum.

Motosikleti
SYM ADX 125
CB 250 R almayı düşünüyorum. Henüz hepsi planlama aşamasında. Fazla hızlı süren biri değilim, sadece tedbir alıyorum.
Kask için HJC modellerini önerebilirim. Kaskı kafaya takıp bir 10 dk kadar mağazada dolanırsanız ufak bir fikir verebilir belki rahatlık ve ferahlık konusunda. Ekipman konusunu yerinde denemeden karar veremeyeceksiniz zaten, her markanın farklı modelinde bile kalıp değişiklik gösterebiliyor. O yüzden mutlaka üstünüzde görmeniz lazım. Montta ben fiyat olarak iyi, kumaşı güvenli ve sırt koruması dahili geldiği için shima dune almıştım. Yazlık montlarımı Durt’tan aldım. Pantolon için de eğer kot tarzı diyorsanız Vecton, Biker Jeans, Riderdenim ve Durt’a bakabilirsiniz. Ben Vecton’dan aldığım pantolondan şimdilik memnunum, forumda da kullanan arkadaşlarımız var.

Ben motor konusunda cahilim hala ama şunu söyleyebilirim, her ne kadar tasarımı hoş görünse de yüksek seviye korumalar içermeyen ürünlerden uzak durmak lazım. O yüzden AA sınıfın altını ben almadım mesela. Yavaş veya hızlı gitmenizle ilgisi yok siz gitmiyorken de gelip biri vurabiliyor, memleketin durumu ortada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar