Yeni başlayan birisine şehir içi ulaşım için scooter önerisi

Bir süredir elektrikli bisiklet kullanıyorum ulaşım için ancak bölgede çok fazla yokuş olduğu için yoruyor. Genelde yakın mesafe ulaşım için kullanıyorum, en en fazla gideceğim çok nadiren 25km. Genelde 3-5 km gibi kısa mesafelere git gel yapıyorum. İsteğim yokuşlarda yormayacak ve bana çok sorun çıkarmayacak bir şey olması, sürekli arızasıyla uğraşıp masraf yapmak istemiyorum. Maalesef bunun yanında bütçem de kısıtlı, 40k-50k gibi bir bütçeyle mümkün mü? Aklımda Hero Dash 125 var ikinci el ancak emin olamadım daha ucuz bir alternatif var mı diye.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Rks ltr 125, 14hp 12nm, sıvı soğutma, camlı çantalı, 1 sene 5000km oldu sıfır sıkıntı. Terlik niyetine kullanıyorum, tam bütçenize göre bulabilirsiniz.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Komik olacak ama, Mondial diyorum.

Zaten çinli alınacak, yedek parçası bol, sorun çıkardıkça hızlıca çözülebilecek bir alet alabilirsiniz, ehliyet yoksa;
turismo-50-1250turismo---slider.jpg

Bunun eski kasası bizimle beraber 30.000 KM'yi devirdi, yağını suyunu koyuyor, arada bir kayışını değiştirip binmeye devam ediyoruz :)

ehliyet varsa, biraz da gitsin ve elektronikli olsun diyorsanız;
125-road-boy-21ROADBOY-WEBBANNER-GORSEL.jpg

Bir süredir elektrikli bisiklet kullanıyorum ulaşım için ancak bölgede çok fazla yokuş olduğu için yoruyor. Genelde yakın mesafe ulaşım için kullanıyorum, en en fazla gideceğim çok nadiren 25km. Genelde 3-5 km gibi kısa mesafelere git gel yapıyorum. İsteğim yokuşlarda yormayacak ve bana çok sorun çıkarmayacak bir şey olması, sürekli arızasıyla uğraşıp masraf yapmak istemiyorum. Maalesef bunun yanında bütçem de kısıtlı, 40k-50k gibi bir bütçeyle mümkün mü? Aklımda Hero Dash 125 var ikinci el ancak emin olamadım daha ucuz bir alternatif var mı diye.
Zamanında elektrikli bisiklet almak isteyip yokuşta ciddi ciddi 15 ile gittiğini görünce ehliyeti hallederiz buna katlanamam diyip Mondial Fury 110i almıştım, dediğiniz amaçlar için birkaç bin km kullandım yüksek hızlara çıkmıyor ama yokuş çıkışı (ciddi şekilde dik yollarda denedim yaşadığım bölgeden dolayı) ve 0-50 hızlanması çok iyiydi. Dio nun çinli versiyonu gibi birşey sanırım kendisi kuryeler de çok kullanıyor zaten. Alternatifi nedir bilmiyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar