Şimdi tartışma yaratıp konuyu patlatmak istemiyorum ama
Makine mühendisi olduğunu söylemesine takılmışsınız.Şimdi eski konulardan link veririm oradada bir bayan,kendini tanıtmadan soru sordu diye tartışma çıkmıştı
Bayanlar kullanamaz konusuna gelince yakın bir kız arkadaşım ktm duke 125 kullanıyor ve gördüğüm çoğu erkekten daha dikkatli,eğitimlerin hepsini aldı,kitap okuyor araştırıyor ve motosikleti tam bir zevk haline getirdi.Başka bir tanıdığım kız 1000 rr sürüyor ve caddedeki kasksız gençleri aynasından izler.Yine samimi bir arkadaşımın kız arkadaşı;söylediğine göre(yalan söylemez),cbr 250 yi neredeyse dizlerini yere sürtecek kadar kontra ile yatırıyormuş(ayrıca cbr 250 nin lastiklerine laf atanlara duyurulur
).Bu örnekleri uzattıkça uzatırım,daha çok tanıdığım var
.
@esra ktm duke lara bakabilirsin,kullanan arkadaşım senin ebatlarında,zaten motosiklet büyükte olsa sen onu taşımıyorsun,o seni taşıyor.Doğru oturmaz bacağına bırakırsan evet taşımak zorunda kalırsın(bu arada bayanlar için topuklu çizmeler varmış,geçen gün mototal de gördüm yok artık dedim
).Bu arada 1000rr süren arkadaş sanırım senden 20cm kadar uzun
.Bu da benim başlangıç motosikleti hakkında yazım:http://www.motosikletmacerasi.com/baslangic-motosikleti/
Bu yazıyı ss sevenler için yazdım,eğer vitesli motor takıntın yoksa gayet güzel vespa vb scooter tarzı motosikletlerde var.
@esra ktm duke lara bakabilirsin,kullanan arkadaşım senin ebatlarında,zaten motosiklet büyükte olsa sen onu taşımıyorsun,o seni taşıyor.Doğru oturmaz bacağına bırakırsan evet taşımak zorunda kalırsın(bu arada bayanlar için topuklu çizmeler varmış,geçen gün mototal de gördüm yok artık dedim
Bu yazıyı ss sevenler için yazdım,eğer vitesli motor takıntın yoksa gayet güzel vespa vb scooter tarzı motosikletlerde var.