Yeni başlayan Ali Şen dostumuza yardımm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben ne kadar isdemesemde yakın arakadasım ali motosiklet almaya karar werdi butce kısıtlı aıkcası 1000 ytl max öncelikle sukar daha ekle sunu al gibi yorumlar olmassa sewınırm ekleyebilse ekler zaten ılk olarak titan düşündük biz ama o fıyata temiz bi makına bulmak ımkansız gibibişi bizde dedikki 100bini dewirmiş eskı tıtan alcamıza 2006 2007 cinli alak dedik ama oda icimize sınmedı acıkcası şu an kymconun cinli olmadıgını ogrendım we fıyatlarıda baya uygun geldi yaptıgınız her yorum gercekten degerlendırmeye alıncakdır her yorum ıcın sımdıden tesekkurler

benim arkadas kymco pulsar 125 aldi, sifir di makine. Tasima esnasinda motor cizilmis o yuzden defolu olarak gectigi icin baya uygun fiyata aldi
Titresim sorunu biraz var onun disinda sehir icinde baya seri. Ama onunda 2. Eliniistedigin paraya bulmak zor. Km si fazla olur. Scooter dusunmuyor mu arkadasin?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
o paraya scooter en ideali....

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim arkadas kymco pulsar 125 aldi, sifir di makine. Tasima esnasinda motor cizilmis o yuzden defolu olarak gectigi icin baya uygun fiyata aldi
Titresim sorunu biraz var onun disinda sehir icinde baya seri. Ama onunda 2. Eliniistedigin paraya bulmak zor. Km si fazla olur. Scooter dusunmuyor mu arkadasin?

800 900 ytl gibi super fıyatlara ck 125ler war km leride fazla deıl scooter düşünmuoruz tip hoşuma gıtmedı ama sorun cıkartmaz en azından dıorum yenı motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
cin malı olsa bakmazdım ama taywan oldunu ogrendım taywan malları kotu deıldır en azından ımıtasyon deıl

Süper Moderatör (BBRR)
Hiç unutmuyorum geçenlerde sahibinden de dolaşıyorum bir IZH planet motora denk geldim .. süper uygun fiyata satıyodu 2 zamanlı sağlam bir rus motorudur . yedek parçalarıda özelikle karadenizde rus pazarlarında bulunuyo.. bi araştırmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hiç unutmuyorum geçenlerde sahibinden de dolaşıyorum bir IZH planet motora denk geldim .. süper uygun fiyata satıyodu 2 zamanlı sağlam bir rus motorudur . yedek parçalarıda özelikle karadenizde rus pazarlarında bulunuyo.. bi araştırmak lazım

hmm bi bakıyım ilk defa duydum ama bakmakda fayda warr

hmm makına 90 model cok eskı wwe yakıt tuketımı cok fazla guzlu bı makına ama yenı baslayan bırı ıcın zor bı makına olabılır kymco daha iyi bi tercih olmazmı sızce

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
yeni başlayan biri bu motoru kulanır .. biraz acemilik çeke ama kullanır. ayarları iyi yapılırsa merak etme öle uçuk yakmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru bılmıorum ama ilanı weren kişi 6.5 litre fln gıbı rakamlar yazmıs :D onun yalancısıyım :)

egenin köyleri bu motorlardan kaynar :) her evin önünde sepetli kırmızı bi rus motor vardır ..

:mrgreen:yeni motor kullanan rus u zor kullanır motoru çalıştırırken adamın ayağını kırar çok kötü tepiyo. 350cc falan 2 zamanlı bi motor. 350 400 tl ye çok rahat bulunur ama çok yakar . genelde yük taşımak için kullanıyolar

arkadaşım bütçe kısıtlı diyosun benimki gibi bi scooter bulsan süper olur 1000 liraya ama zor işte ama siz alın çinliyi hem arada usta olur yarın bigün büyük bişi aldımmı yabancılık çekmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım bütçe kısıtlı diyosun benimki gibi bi scooter bulsan süper olur 1000 liraya ama zor işte ama siz alın çinliyi hem arada usta olur yarın bigün büyük bişi aldımmı yabancılık çekmez

kymco taywan malı bi motor kullananlar tawsıye edıor en azından cinlilerden iidir die düşünuorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım mesajlarınızı okumak için büyük çaba sarfediyorum,türkçe yazmak bu kadar zormu?

nesini okuyamıosun bence gayet acık we net ayrıca okumak zorunda deilsin madem okuyamıosun okuma ozaman ben turkce yazıorum ama senın turkcen pek ii deıl galiba anlamadına göre

nesini okuyamıosun bence gayet acık we net ayrıca okumak zorunda deilsin madem okuyamıosun okuma ozaman ben turkce yazıorum ama senın turkcen pek ii deıl galiba anlamadına göre

elini vijdanına koy ve bu topicte yazmış olduğun yazıları bir gözden geçir.eğer ben türkçeyi düzgün kullanıyorum yazmış olduğum yazılarda bir eksiklik yok diyebiliyorsan,gönlün rahatsa sorun yok.

o zaman benim gözlerimde sorun var demektir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yoo düzgün yazdımı idda etmiorum burası turk dil kurumumu yani hatasız yazmak zorundamıyız aaa pardon ozamn kusura bakmayın senin işin gucun yok benim yazdıgım yazıları inceleyip kusurmu arıon allah allah :D wijdanım cok rahat bu araada sen neden ybr ye bınıon vijdanın rahatmı ybrye bınerken onun kusursuz olduna emınmısın ? ( insanların tarzına stiline rengine zewkine karısmayalım lütfenn bu forumu sewıyorum yoksa cok daha agır tabırler kullanırdım )

Yoo düzgün yazdımı idda etmiorum burası turk dil kurumumu yani hatasız yazmak zorundamıyız aaa pardon ozamn kusura bakmayın senin işin gucun yok benim yazdıgım yazıları inceleyip kusurmu arıon allah allah :D wijdanım cok rahat bu araada sen neden ybr ye bınıon vijdanın rahatmı ybrye bınerken onun kusursuz olduna emınmısın ? ( insanların tarzına stiline rengine zewkine karısmayalım lütfenn bu forumu sewıyorum yoksa cok daha agır tabırler kullanırdım )

anlaşıldı arkadaşım

sen işi sulandırmaya başladın,benim kullandığım motorun konuyla ilgisi ne?

yaş itibariyle benden çok küçüksün anladığım kadarıyla allah işini gücünü rast getirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar