Yeni başlayacaksanız aman diyeyim okuyun / Ayşe Şule BİLGİÇ

Çok içerikli bir özetti....

Daha önce okumamışım sanırım ; birkaç kez okudum bu nedenle ilgimi çekti....

Yüreğinize sağlık Ayşe hanım ;

Yazılarınızı takip edeceğim merakla

Saygılarımla

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkesin bildiği çoğunun yaşadığı hatta burada çok konuştuğumuz konulardan derleme....

Tipik bir klasik yazı.....

Bence yazı amacına ulaşmıştır. ama keske yeni başlayanlar için biraz da teknik bilgiye yer ayrılsaydı fena olmazdı sanki ..!

Mersin İl Temsilcisi
yeni başlamıyorum o yüzden okumadan cevap verdim. ben büyük sözü dinlerim. ( nefret edyom bu huyumdan ama ne yapayım ukalalık ruhumda var. gerçi ben eskiden ukalaydım, şimdi ise harikayım :p )

Yazı sanki beni mi anlatmış; yoksa bu duygular gerçekten ortak mı?
Yoksa bu şekilde hissettirmek yazarın başarısı mı?:cat:

ilk basta banada cok karsı cıkılmıstı ama baktılar ki adam gibi ve korumalarımla kullanıyorum artık cok normal sanki araba kullanıyormusum gibi karsılıyorlar ;)

yanı motora baslamak uzere olan herkezın kesınlıkle karsılastıgı ve yasadıgı guclukler.cok gusel bır yazı olmus.bır bolumde gecen sesını duydugunuzda donup bakarsınız aralarındakı farklılıkları bulmaya calısırsınız bolumu sankı benım hayatımdan bır kesıt gıbı geldı bır an...:queen:...tskler...:rendeer:

Ayşe Şule BİLGİÇ in yazısındaki; Anne=wallahi sütümü helal etmem, kısmı bana çok uyuyo :p

bence ortamda cok önemli bulunduunuz bölgede çok motor kullanan varsa ailede yabancılık cekiyo ve olumlu karşılıyo bu hastalığı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar