Tebrikler Teşekkürler
:rendeer:sn zafer yangın yazınızı okurken kendimi makine üzerinde seyir halinde sizinle sohbet ediyorum hayaliyle okudum.gerçekten çok faydalı buldum.
r:başımızı sonradan taşlara vurmamak için :silent:tecrübelilerin tecrübelerinden istifade etmemiz lazım.hayat canlı ve sıhhatli yaşanırsa hayattır,hatta havalısı bile.:bounce:zira cansız veya sakat kalmış(Allah Korusun) bir bedenin ne havası olabilirki :cat: bütün motrlulara ve motorculara sükünetli sabırlı dikkatli neşeli ve sıhhatli seyirler seyahatler dilerim.:rendeer:emin ve emniyette olunuz:cherry:
:rendeer:sn zafer yangın yazınızı okurken kendimi makine üzerinde seyir halinde sizinle sohbet ediyorum hayaliyle okudum.gerçekten çok faydalı buldum.
r:başımızı sonradan taşlara vurmamak için :silent:tecrübelilerin tecrübelerinden istifade etmemiz lazım.hayat canlı ve sıhhatli yaşanırsa hayattır,hatta havalısı bile.:bounce:zira cansız veya sakat kalmış(Allah Korusun) bir bedenin ne havası olabilirki :cat: bütün motorlulara ve motorculara sükünetli sabırlı dikkatli neşeli ve sıhhatli seyirler seyahatler dilerim.:rendeer:emin ve emniyette olunuz:cherry:
Son düzenleme: