Yeni Başlayacaklara Hitaben

Çok güzel ve faydalı bir yazı. Benim gibi yeni başlayanlara çok faydası olacağı kesin...

bu okuduklarımız bi taraftan girip diğerinden çıkmadığı sürece çok faydalı oluyorlar

Sn skullhunter,Bilgiler için çok teşekkür ederim,Allaha şükür hiç Hız merakım yok,Beni götürsün,getirsin birde Sanayilerde süründürmesin :) Temennim budur.

yazı için çok teşekkürler.
yani başlayacak biri olarak baya aydınlandım :)
ilk 600cc lik bi aletle başlayan birini tanıyordum..motoru sağa sola çarpa çarpa harab etti.....yalan oldu güzelim motor..

yeni başlayan birisi için (ki bu benim) kesinlikle çok iyi bir yazı oldu. yazanın da buraya koyanında ellerine sağlık

çok bilinçlendirici bir yazı allah razı olsun inşallah herkez okur ve en önemlisi dediklerini uygular..

harbiden ellerine sağlık abiii üper bi yazı yazmıssın herkese ders olsun benim 50cclik scooterim var ayıptır söylemesi 2günde 7 kere kaldırıma cıktım 2 hafta içindede 2 kere duran arabaya çarptım ::haapppy:::haapppy:::haapppy:allaha şükürkii altımda 50cclik scooter vardı yaa 150 lik olsa yada bi 600 cclik s.sport olsa allah korudu benii vallahii bundan sonrada zaten neyin ne olduğunu anladım en azından 50cclik bile olsa bisikletle karşılastırılmıcak olduğunu anladım

walla hepsını okudum hocam bende bu yaz motosıklet almayı dusunuyorum bu söyledıklerıın üzerımde etkısı oldu

Tesadüf ki bi arkadaşımda motor kullanmak istediğini söylemişti bugün... yarın ilk işim bu yazıyı ona okutmak olacaktır. Hangi konumda olursak olalım bir kez daha okuyup bir kez daha hatırlamak ve bilinçlenmek gerek... teşekkürler

Merhaba,
Bende yeniyim ve okudum. Şu anda bir Scooter sahibiyim. Bu yazıyı ara ara okumaya karar verdim ve okuyacağım. Diğer arkadaşlarında okumasını diliyorum. Szman nickli arkadaşın dediği gibi bu yazının güncel kalması gerektiğine bende inanıyorum.
Saygı ve sevgiler...

motoshow da bir motorcu ile sohbetim olmuştu, yeni alıcam motoru çok bilmediğim için de 250 cc lik cruiser ile başlayacağım dediğimde, en az 600 cc ile başla, ne kullanırsan ona alışırsın 250 cc sana hayatta yetmez vb şeklinde konuşmuştu, neyseki fikrimi değiştiremedi, yeni başlayacak birine en az 600cc al tavsiyesi motorcular olduğunu düşününce yazının ne kadar önemli olduğu tekrar anlaşılıyor, umarım herkes almadan önce okur, paylaşım için teşekkürler

cok güzel paylaşm teşekkürler böyle yardımcı olan abilerimize tşkler

Paylaşım için sağol.Siteye yeni üye oldum ilk okuduğum ve mesaj yazdığım konu bu konu oldu.Çünkü motosiklet camiası için en önemli konuya değinmişsin.Şimdi 15 yaşındayım ve ilkokuldan beri motor kullanan arkadaşlarım var.Hiç kaza yapmamış.Ama elime motor geçerse kendimi yırtar 120 yaparım diyen arkadaşlarım yok değil biliyorum ki onlar için motor hobby değil,bi şekilde kendilerini tatmin etmeye çalısıyorlar...ve ben motor almak istediğimde oğlunun yaşamasını isteyen bir annenin ikna çabasını tahmin edebilirsiniz.Bu gibi arkadaşların eline motor geçtiğinde hepsi hüsrana uğruyorlar,sonuç ise KÖTÜ İMAJ ve şimdi her motora binen kaza yapar diye düşünüyorlar...ama hiç kaza yapmayan arkadaşım için meesela motora binmek bisiklete binmek gibi alışmış çünkü.Unutmayalım iyi bir motrcu torunlarını motora bindirip gezdirebilen motorcudur kötü motorcu o günleri asla göremez...

Gerçekten çok güzel bi yazı.Bende yakın bir zamanda motor alıorm ve 1 hfta önce ehliyete başladım ve alacağım motor 125 cc lik honda innova. . .Yazının bi kısmını okudum yarısında kapatmak istedim çünkü bu zevkli işin öbür yüzünü madalyonun dier yüzünü görmek istemedm ama okudum ve sonuna kadar haklısın ve beni hatta bizi gerçeklerle yüzleştirdiin için çok teşekkür ederim.şimdi sormak istediim bişi var ben daha önce 2 kere scotter kullandım onun dışnda bi tecrübem pek yok sizce honda innova şuan benm için iyi mi bi zorluk çekermiyim ve trafiğe çıktıım zamanlar için bana neler önerebilrsiniz:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar